Nnywellness.com

New York State regler for bilvinduet missfarging


New York State regler for bilvinduet missfarging

Som mange andre stater regulerer New York tillatte nyansen i automobile Vinduer. En sentral hensikt bilen vindu missfarging regelverket er å tillate øyekontakt mellom bilister på veien sammen eller mellom drivere og politiet, ifølge New York Times. Drivere som er i biler med mye vindu missfarging kan dratt over og ticketed. Politiet bruke en fargetone meter for å bestemme brudd.

Generelle forskriften

Fargetone nivåer på windows måles i lystransmisjon gjennom kombinasjonen av vinduet pluss alle farge som brukes på den. Terskelen for bilen vindu missfarging i New York er 70 prosent, som betyr at for de fleste av windows, 70 prosent av synlig lys må kunne passere gjennom vinduet i bilen. Staten forbyr nyanser med en speilet eller reflekterende utseende på noen av bilens Vinduer. Vindu missfarging selskaper må i tillegg påføre et klistremerke mellom vinduet og fargetonen å bevitne at nyansen oppfyller juridiske krav.

Foran frontruten

70 prosent lys-transmisjon regelen gjelder foran frontruten på et kjøretøy i New York. Men de seks inches av frontruten kan ha nyanse av noen mørke, forutsatt at det ikke er speilet eller reflekterende.

Bak frontruten

New York EEC bilens bakre frontruten til fargede til noen grad av mørket. Men hvis mengden lys som kommer gjennom den bakre frontruten er mindre enn 70 prosent, må justerbar sidespeil være knyttet til begge sider av bilen.

Siden Windows

New York gjelder sidevinduene av alle kjøretøyer 70 prosent lys-transmisjon regelen.

Unntak

New York gir unntak fra et vindu missfarging forskrifter for folk som har dokumentert bevis for en medisinsk tilstand som krever missfarging. Søkere må fylle ut papirene gjennom office av kommissær av motorvogner og påføre en spesiell klistremerke til vinduene som er farget utover vanlige regelverket. I tillegg kan biler produsert i 1991 eller før ha Vinduer med mørkere farge hvis disse vinduene overholder vinduet New York missfarging lov i kraft til slutten av 1991.