Nnywellness.com

Hvordan du justerer en Nikki forgasser


Justere carburetor Nikki er en ganske enkel prosess og kan gjøres på noen få minutter. Nikki forgasseren har to justeringsskruer, en inaktiv drivstoff blanding skruen og en inaktiv lufthastighet blanding skruen. Begge høydejusteringsskruene må settes til lese det samme på en vakuum måler med optimal lesing for Nikki forgasseren mellom 750 og 850 rpm.

Instruksjoner

• Urviserne både inaktiv drivstoff blanding skruen og air tomgangen justeringen skruene med en skrutrekker til de lukkes uten over innstramming dem. Justere inaktiv drivstoff blanding skruen på høyre side av forgasseren, ser fra forsiden av motoren, en og en halv slår mot klokken.

• Juster inaktive lufthastighet skruen på venstre side av forgasseren ved å dreie det mot klokken ett og et kvart svinger. Aktivere motoren og la den varmes opp i noen minutter.

• Fjern gummi vakuum slangen fra bunnen av forgasseren og fest en vakuum måler vakuum porten. Justere skruene ved å gjøre dem en kvart vridning gangen, vekselvis til både justeres lese mellom 750 og 850 RPM på måleren.

• Vri justeringsskruen inaktiv drivstoff en kvart vridning mot klokken, og fjern vakuum måleren fra vakuum-porten. Koble gummi vakuum slangen, og slå av motoren.

Tips og advarsler

  • For å unngå brannskader, være forsiktig med varmt motordeler når justere carburetor Nikki.