Nnywellness.com

Hvordan legge til musikk til en Sony Walkman bønne


Hvordan legge til musikk til en Sony Walkman bønne

Den Walkman er en bærbar MP3-spiller lansert av Sony i 2005. Det har siden vært avviklet, men mange mennesker fortsatt eier Walkman bønner og du kan fortsatt finne dem tilgjengelig for kjøp på Internett. Hvis du eier eller har nylig kjøpt en Walkman bønne og er nysgjerrig på hvordan legge til musikk til enheten, kan du føle deg trygg på at det er en enkel prosess som krever svært lite tid og innsats. Alt du trenger er en datamaskin med en USB-port og du vil ha musikk på din Bean på kort tid.

Instruksjoner

• Skyv plastdekselet på toppen av bønne tilbake til avsløre USB (Universal Serial Bus)-kontakt. Koblingen bør komme ut fra indre av telefonen når dekselet er trukket tilbake.

• Slå på datamaskinen og sett kontakten inn USB-porten. Deretter starte musikkspilleren på datamaskinen. På en Mac vil dette være iTunes. det vil være Windows Media Player på en PC.

• Finn "Enheter" overskrift i hovedskjermbildet musikkspilleren, og du vil se ikonet Bean oppført under overskriften.

• Merk alle sangene i musikkbiblioteket som du ønsker å legge til din bønne og deretter dra og slippe dem i ikonet bønne. En statuslinje skal vises, og når den er ferdig musikken vil være lagt til din bønne.