Nnywellness.com

Den beste CD-spilleren for barn


Den beste CD-spilleren for barn

Når det gjelder å velge den beste CD-spilleren for barnet, er sjansene du vil noe solid som tåler slitasje som barna sine leker står overfor. En av de sikreste måtene å finne gode produkter er å lese anmeldelser av andre forbrukere. Amazon, en stor Internett-forhandler innrømmer brukernes å rangere produkter og fortelle om sine meninger. Det er flere CD-spillere som får høy forbruker rangeringer på selskapets hjemmeside.

Allsang CD-spiller

Fantasi underholdningen produserer allsang CD-spiller, som mottar konsekvent høy anmeldelser fra produkt kjøpere. Barn i alderen 3 og opp bør nyte den lyse farger og stor, lett-å-trykk knappene. Produktet dobler som en karaokemaskin og har to mikrofoner. Knappene lar brukeren tilbake eller spole fremover gjennom delene av CD og enkelte spor. Ganger foreldre trenger en pause fra støy, er det en hodetelefonutgang.

Disney prinsesse CD-spiller

Disney produserer Disney Princess CD spilleren, rettet mot unge jenter i alderen 3 og oppover. CD-spilleren får høye karakterer i forhold til andre barns CD spillere basert på Amazon produktanmeldelser. Unge jenter bør nyte rosa og lilla spilleren, hjerter og bilder av kjente prinsesse tegn. Krever hodetelefoner, følger ingen innebygde høyttalere med produktet. CD-spilleren leveres med tre Disney-CDer som spille totalt 23 sanger som lyser flash synkronisert til musikken. Jenter kan enkelt transportere spilleren med en bærereimen som reduserer risikoen for slippe.

Sony CD Boombox

Sony CD Boombox tilbyr et attraktivt alternativ for eldre barn og får høye karakterer fra Amazon-kunder. Velg røde, blå eller aqua fargemodeller. I tillegg til en CD-spiller, en digital AM / FM-radio og lyd i linje for mp3-spillere. Bruk innebygde høyttalere eller hodetelefoner. Barna kan brenne sine egne CDer fra datamaskinen og lytte på CD-spilleren som støtter avspilling av CD-R og CD-RW. De store knappene er enkle for yngre barn å trykke.