Nnywellness.com

Alfa en 4,3 L V6 spesifikasjoner


Alfa en 4,3 L V6 spesifikasjoner

Mercury Marine, produsenten av MerCruiser, er en populær fabrikant av skipsmotorer. Alpha en 4.3-liters V-6 er mating enten av to MerCruiser 4.3-liters motorer med Mercury Marine Alpha en sterndrive kraft leveringssystem. Motoren er tilgjengelig i to versjoner: MPI og TKS. Begge er blant de mange MerCruiser motorene kompatibel med Alpha en sterndrive systemet. Når paret, er systemet ofte referert til som en "innenbords/outbord" fordi i motsetning til en påhengsmotor, er motoren montert inne i båten, men stasjonen er montert på akterenden.

TKS 4,3 L V-6

Både TKS og MPI MerCruisers bruker samme 4.3-liters V-6 motorblokken. Med en beskjeden 9.4:1 komprimering, vil det kjøre på 87 oktan pumpe gass. TKS leverer 220 hestekrefter 4,400 til 4800 RPM. Hovedforskjellen mellom de to motorene er deres aspirasjon. TKS bruker en specialix bensininnsprøytning system. Med alle andre komponenter og spesifikasjoner blir det samme, gir den TKS bensininnsprøytning litt mer hodet flyt og bedre aspirasjon, levere mer strøm og drivstoff økonomien.

MPI 4,3 L V-6

Mercury Marine MerCruiser MPI versjon, er identiske i kjernen. Den puster gjennom en enkelt to-fat forgasser, noe som resulterer i en litt lavere maksimal effekt på 190 hk ved 4,400 til 4800 turtallsområde. Forgassere av natur er nødvendigvis underlegen i deres produksjon enn bensininnsprøytning, om makt levere av en elektronisk styrt bensininnsprøytning gir generelt bedre strømforsyningen og responsiveness hele rev. MerCruiser V-6 alternativer er primært om pris med carbureted MPI versjonen du sparer penger men ikke leverer ganske samme ytelse.

Alpha ett-stasjon

Alpha en innenbords/påhengsmotor sterndrive systemet rapporterer MerCruiser å være den mest populære systemet i sitt slag i verden. Alpha-en er en engineering alternativ til påhengsmotor hvor retning av propellen kastet flyttes sammen med hele motoren. Det er et alternativ til andre innenbords systemer der det er en propellaksel og ror. De Alpha en kameratene til motor, overføre makt til en propell enhet på akterut slutten av fartøyet som styrbare via en universal-ledd. Alpha en systemet tillater propell (og båt) til styres uavhengig av motoren, uten ror. Den kan trygt overføre opptil 300 hestekrefter.