Nnywellness.com

Hvordan sammenligne batteriet livet av GPS-enheter


Hvordan sammenligne batteriet livet av GPS-enheter

Velge global positioning system (GPS) enheten som best passer dine behov betyr må du gjøre noen undersøkelser for å sammenligne funksjoner. En av de viktigste funksjonene i en GPS-enhet er batteriet, som refererer til hvor lenge batteriet kan vare før den må lades på nytt. Ikke alle GPS-enheter fungerer med samme batterilevetiden, og en kort batterilevetid legger nødvendigvis ikke en GPS-enhet en ulempe; Det handler om hvordan du skal bruke GPS i det daglige liv.

Instruksjoner

• Bestem hvordan du planlegger å bruke GPS-enheten. Hvis du bare bruker det for personlig bruk, kan batteri med høy kapasitet ikke være så viktig for deg fordi de fleste GPS enheter gir en USB-lader kabel som lar deg koble GPS inn i sigarettlighterkontakten. Hvis du bruker den for profesjonell formål som krever omfattende reiser, eller du har tenkt å bruke det i eventyr fotturer, være et batteri med høy forventet levealder viktigst.

• Sammenligne batteri spesifikasjoner. Mange elektronikkbutikker har dette nettet, slik at du kan sammenligne enheter side ved side. I tillegg kan skal din nærmeste butikk og snakker til fagfolk også gi deg en god ide om hvordan sammenligne funksjonene. Dette vil gi deg en idé om hva du kan forvente med batterikapasitet. Du bør også sammenligne andre spesifikasjonene, som merket og merkenavn. Gjenkjennelig merkenavnet kan være mer attraktivt fordi det kan være mer pålitelig.

• Les brukeranmeldelser for å få en idé om hva du kan forvente fra GPSEN. Det er sannsynligvis en masse fora og brukeranmeldelser på Internett og leverandørens nettsteder. Brukere vil beskrive fordeler og ulemper basert på erfaring med produktet.

• Vurdere å kjøpe en forlenget levetid batteri eller ekstern batteripakke hvis du har funnet en GPS-enhet som du foretrekker, men det har ikke batterikapasitet du vil. Noen batteripakker spare strøm ved å gå i dvalemodus når de ikke er i bruk.

• Velg en GPS som har så få funksjoner som mulig. For mange funksjoner og programmer på en GPS kunne ta opp mye av batteriet energi. Hvis du leter etter være minimum, vil funksjoner som tale og grafikk ikke like viktig som batterilevetid.