Nnywellness.com

Verktøy for å fjerne bilvinduet


Verktøy for å fjerne bilvinduet

I de fleste stater, vil rettshåndhevelse offiserer utstede fastsette-den billetter hvis bilen frontruten er dårlig hakk eller sprekker. Det må fjernes og erstattes. Med restaurering av eldre biler som Ford Mustang, er den eneste måten å oppnå en perfekt maling jobb rundt Vinduer å fjerne glasset. Det finnes flere verktøy på markedet spesielt for bil vinduet fjerning.

Frontruten kniver

Frontruten kniver brukes til å fjerne glass som holdes på plass av limet. Arbeid frontruten kniven under glasset og trekke det mot deg fjerne frontruten. Disse kniver kommer i forskjellige størrelser og former, sammen med et utvalg av blader.

Equalizer Stingray

Equalizer Stingray er en av de mange makt verktøyet versjonene av frontruten kniven. Fordelen med å bruke makt verktøyet er at du ikke trenger å bruke makt for å kutte vinduet som du ville med konvensjonelle kniv. Bruke manuell kraft ofte fører til skader som kniv papirlapper lett på glasset. Equalizer Stingray gir enkel skjæring og funksjoner enkel sugeevnen kopper for å få en ekstra grep på glasset. Et sett med blader kan kjøpes med makt for å kutte i forskjellige vinkler.

Wire Kits

Et billigere alternativ til frontruten kniv er en wire kit som leveres med en frontruten wire og et par håndtak. Frontruten ledningen er satt inn i midten av hver grep og strammes med en skrue. Denne måten ledningen er trygt bundet og kjøpedyktig motstå sterk slite. Ledningen er arbeidet under weatherstripping og rundt kanten av frontruten. Når ledningen er på plass, brukes tak løfte frontruten og fjern den fra bilen.

Wire Starter

En wire starter ikke leveres vanligvis med en ledning kit, men kan kjøpes separat for å hjelpe deg når du bruker pakken. Wire starteren består av et hult, rustfritt stålrør som vil hjelpe deg å få kabelen i riktig posisjon for å fjerne glasset.

Reparer Getter

En caulk getter har et blad som er nok i den ene enden på begge sider. Sett bladet i pakningen og trekk den mot deg rense glasset og gamle fugemasse av pakningen.

Verktøyet for fjerning av frontruten

En frontruten flytting verktøyet er utviklet spesielt for General Motors og Chrysler kjøretøyer. Dette verktøyet kutter selvklebende fuger sammensatte rundt bilvinduer med herdet stål blad.

Weatherstripping Remover

Dette enkle verktøyet fjerner raskt weatherstripping uten skade vinduet eller beskyttende stripping.