Nnywellness.com

Hvordan konvertere VHS med et beskyttet Signal til en MPEG


Macrovision var en teknologi utviklet for å endre videoutgangen på en videokassett i en måte som hindrer båndet blir dupliseres. Dessverre med aldring VHS-kassetter, må personlige film arkiv sikkerhetskopieres for å beskytte dine personlige investeringer. Du trenger å vite hvordan å behandle videoutgangen når bruke en Videospiller som spiller en Macrovision beskyttet tape. Bruker en MPEG encoder-kort installert i maskinen, kan du ta VHS videoer til MPEG digitale filer.

Instruksjoner

• Vurdere alternativene å beseire Macrovision prosessen. Det finnes ingen enkle løsninger, men du kan velge mellom å enten kjøpe en video forsterkning modul eller dyrere tid Base Corrector (TBC). Disse enhetene vil erstatte videoen fra Videospilleren med en korrigert videosignalet uten Macrovision effekten. Sima SCC Video fargekorrigering er et billigere produkt som vil fjerne Macrovision fra eldre VHS-kassetter.

• Koble Videospilleren til video korreksjon modulen bruker en RCA-kombinert kabel. Koble videoutgangen til modulen korreksjon inngang. Koble videoutgangen fra modulen korreksjon til videoinngang MPEG encoder kortet installert på datamaskinen. Lyden fra Videospilleren kan kobles direkte til lydinngangen MPEG encoder kortet. Avhengig av koderen kortet, kan du også bruke audio-inngangen på PC. Hvis dette er tilfelle, må en adapterkabel som har mannlige RCA-kontakter på den ene enden og en hann stereo minijack på den andre.

• Bruke videoopptak Programvareverktøyet som følger med MPEG encoder kort å spille inn videoen og lydsignalet fra VHS spilleren rutes video korreksjon modulen. Denne programvaren vil konvertere analoge videosignalet fra Videospilleren til en MPEG-2-fil som brukes til å lage DVDer, eller bare lagre på en harddisk som digitalt arkivfiler.

Tips og advarsler

  • Med bruk av HD-video, brukte profesjonelle TBCs for standard video - brukes av VHS spilleren - kan kjøpes for bare en brøkdel av sin opprinnelige pris på auksjonsområder eller brukt kringkaste video utstyr forhandlere.
  • MPEG encoder kort, produseres av selskaper som Hauppauge, Pinnacle og ATI. Velg et kort som tillater en komposittvideotilkobling bruker en standard RCA-kontakt.
  • De fleste MPEG kort inkluderer fange programvare som lar deg redusere filstørrelsen opprettet ved å redusere videokvaliteten. Mindre videofiler lar flere bånd skal arkiveres på harddisken
  • Ikke kopier bånd du ikke eier, og ikke kopierer bare med tanke på arkivering originale kopiene. Kopiere tape du ikke eier eller du vil dele med andre er et brudd på føderale og internasjonale lover om opphavsrett