Nnywellness.com

Hvordan legge til aksent dekaler for bilen


Hvordan legge til aksent dekaler for bilen

Aksent dekaler uttrykke din individualitet samtidig forbedre stilen og utseende av kjøretøyet. En enkel vinyl aksent decal kan brukes av nesten hvem som helst, men mer komplisert aksent design, hvis du ikke har hatt mye erfaring med bilen grafikk, krever forskning og praksis.

Instruksjoner

Installasjon

Fjern alle skitt på bilen.
Rengjør decal området på bilen med såpe og vann. Bruk ikke et rengjøringsmiddel eller din vinyl decal kan ikke bånd riktig på overflaten av bilen. La luften tørr.

Når du bruker en mindre aksent, spiller det ingen rolle hvor du starter den.
For store aksent dekaler, start bak på bilen og jobb deg fremover. Gjøre noen nødvendig overlapper 0,32 tommers.

Unngå dørhåndtak og hull.
Måle din aksent decal. Merke med en fett-blyant eller strimler av malerens tape det eksakte området der den vinyl decal aksenten vil gå. Sikre vinyl decal med maskeringstape på bare én side, opprette en hengsel.

Forsegle båndet med fingeren.
Kjør av maskeringstape hele og nøyaktige lengden på vinyl aksent merket. Tillat ikke tape å forlenge over kanten av bildet.

Løfte aksent merket forsiktig, eller det kan trekke gratis fra overflaten av bilen.
Løft den andre enden av grafisk aksent merket og fjerne papir backing, i noen untaped hjørne. Ikke la merket touch overflate bilen ennå.

En sokk beskytter din billakk mot riper.
Med en nal innpakket i en sokk, sikre kanten av vinyl decal på bilen rett under tapet kanten. Stopp og start på nytt, løfte opp på bildet hvis merket begynner å rynke, eller du kan press aksent merket.

Ta deg tid når bruke aksent dekaler.
Hold untaped slutten av grafisk aksent merket med en liten dukkert i papiret. Lette vinyl decal på overflaten av bilen, bruke nal i 45-graders vinkel.

Varme strtches vinyl.
Samsvar med kurver ved å trekke og strekke aksent merket forsiktig. Hold aksent merket stram og bruke 0,32 tomme av grafikken samtidig bruker en nal i en arching bevegelse. Bruke varme med en blåse tørrere eller varmepistol satt på en lav innstilling om nødvendig.

En 90-graders vinkel.
Bruke en 90-graders vinkel når dekker over innrykk. Forstå nal vannrett wedging vinyl i innrykket.

Dukker luftbobler kanneavreise synlige åpninger i aksent merket senere.
Kjøre nal horisontalt og vertikalt over vinyl decal. Fjerne luftbobler med hjørnet av nal, fra boble utover mot kanten av vinyl.

Skarpe gjenstander kan ripe maling.
Fjerne av maskeringstape. Start på et hjørne av pre maske tape. Trekk før maske tape sakte i en vinkel. Hold kassetten nær overflaten av bilen eller grafisk aksent merket kan trekke av. Ikke bruk håndverket kniv eller en skarp gjenstand til å snuse opp før masken. Bruk din finger eller nal.

Lo kan forårsake vedheft problemer for aksent dekaler.
Fjerne noen maler bånd eller fett blyant guider. Bruke isopropanol og en lofri klut fjerne fett blyantlinjer. Ikke gni over aksent merket med alkohol.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk sterke kjemikalier for å rengjøre en aksent decal. Bruk bare såpe og vann. Fjern alle bilvoks som bygger rundt kanten av bildet med en myk klut.