Nnywellness.com

Hvordan å inspisere drivverket i en Mercury Cougar


Unngå kostbare reparasjoner på din kvikksølv Cougar ved å utføre regelmessige inspeksjoner drivverket. Bruk dine øyne og ører over eventuelle problemer som kan forårsake å bli strandet eller være i en ulykke. En årlig inspeksjon av bilens drivverket kunne gå en lang vei å hjelpe deg å unngå alvorlige problemer.

Instruksjoner

• Utføre drivverket inspeksjon hver 12 måneder eller 15000 miles å opprettholde 3-års / 36.000 mile drivverket garanti som følger med Mercury Cougar. Drivverket garantien dekker de intern motordeler, overføring, akslene og hjul.

• Prøvekjøring din kvikksølv Cougar, lytter nøye for noen uvanlige lyder, som en å klikke eller clunking når du holder på en lav hastighet, en klikkelyd støy når du slår eller clunks når du rundt et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.

• Parkere bilen og åpne panseret for å sjekke væskenivåer for olje og overføring. Med motoren i gang, se overføringen bruker måling på passasjersiden nær baksiden av motorblokken. Tørke peilepinnen ren, sette det og deretter fjerne den for å få en lesning, og legge mer væske, hvis lav.

• Trekke olje måling fra foran førersiden av motoren etter du har stengt av Mercury Cougars motor. Følg samme fremgangsmåte som du gjorde for å kontrollere girolje. Pass på at motoren er normal driftstemperatur før du sjekker enten væske.

• Se på alle komponenter i bilens drivverket. Løft Cougar på en talje og se etter noen tegn til brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene.

• Undersøke støvlene leddskånende CV for skade. Du bør gjøre dette hver gang du endrer olje eller oftere å fange en rip før leddskader oppstår, som kan være en kostbar reparasjon. Se etter tunge fett på bremsene eller innsiden av bakhjulene, som kan indikere en revet støvel. Sjekk også for manglende klemmer.

• Sjekk for seepage av væske fra sel eller ledd. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtte braketter for drivverket å sørge for at de er stramme.

• Lavere bilen og sjekk alle slanger og klemmer knyttet til motoren og kommer fra olje og luft filtre. Garantien dekker ikke dem og det kan skape større problemer hvis de bryter.

Tips og advarsler

  • Noen overføring væske anbefalinger for kvikksølv Cougar inkluderer Dexron II-C3 for 1983 86 modeller; Dexron II-C5 Type H for 1983 til 1987 modeller; Mercon Dexron II-A4LD for modeller 1987 til 1988; Mercon Dexron II-AOD for 1983 til 1992 modeller; og Mercon Dexron II-4R70W for 1994-1997 modeller.
  • Sjekk bakakselen væsken i en Mercury Cougar hver 6 måneder eller 6000 miles. Du bør finne en filler plugg på den øvre drivakselen siden av utstyr saken eller nær sentrum av bakdekselet. Hvis den er lav, legge SAE 85-watts/90/95 gear glidemiddel.
  • På Mercury Cougar modeller utstyrt med koblingen på sin automatisk deler, sette en dab 10W motorolje på pivot poeng på Skift sammenhengen og kickdown.