Nnywellness.com

Hvordan overføre en digitale opptak fra en Sony ICD-B300 til en datamaskin


Hvordan overføre en digitale opptak fra en Sony ICD-B300 til en datamaskin

Sony ICD-B300 er en digital stemmeopptaker som gir deg muligheten til å spille inn innhold på farten. Dette er svært nyttig når du prøver å ta notater og du bare skrive ikke så fort som foredragsholder. Selv om Sony voice recorder ikke har en innebygd lyd ut-port på enheten (utenfor TVens), kan du overføre lyden fra apparatet til datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble en ende av 3,5 mm-kabelen inn i hodetelefonporten på Sony ICD-B300 digital voice recorder. Du kan finne slik kabel i en elektronikkbutikk.

• Koble den motsatte enden av kabelen til Line In-porten på datamaskinen. Dette er der du vanligvis koble en mikrofon til systemet.

• Slå på Sony voice recorder. På datamaskinen, klikk på "Start"-knappen, etterfulgt av "Administrere Panel" Velg lydikonet og valgte maskinvare innholdet. "Input" Velg rullegardinmenyen "Innlinje" som standard lydenhet.

• Starte lydopptak programmet du har installert på datamaskinen. Windows har et program hvis du klikker Start,""Alle programmer","Tilbehør"og valgte lydopptak programmet.

• Trykk på "Play" på Sony digital voice recorder og deretter på "Record"-knappen i programvaren. Audio bekker nå på datamaskinen. Velg "Stopp" for å stanse taleopptak, og deretter velger "Fil," "Lagre" og lagre lydfilen på datamaskinen.