Nnywellness.com

Hvordan øke volumet på telefon


Det kan være at personen du snakker for lavt; i stedet kan det hende at voluminnstilling på telefonen er slått ned, som ville hindre hørselen. Spør personen til å repetere informasjon, kan du prøve å skru det opp på ledningen telefon, trådløs telefon eller mobiltelefon.

Instruksjoner

• Studere bunnen av telefonen. Eldre ledning og trådløs telefonmodeller har en volumskyveknappen som vanligvis finnes på hver side av foten, med en langstrakt trekant. Flytt glidebryteren mot større slutten, fra den spisse enden, å øke volumet. Se telefonens Brukerhåndbok for hjelp hvis du har problemer med å finne volumskyveknappen. Manuelt bør også gi instruksjoner for å snu telefonen volumet opp eller ned.

• Se på din trådløs telefon håndsett for volumknappene. Nyere trådløs telefonmodeller inkluderer opp og ned pilene på telefonen. Trykk pil opp så mange ganger som nødvendig øke volumet til ønsket nivå. Telefonen design forskjellig, så se telefonens Brukerhåndbok for informasjon om justere voluminnstillingene.

• Se på venstre side av din cellen telefon for volumknappene. Volumknappene er merket med opp og ned pilene eller små punkt. begge er preget på tilsvarende knapper. Trykk med opp-pilen eller punktum for å skru opp volumet. Når du trykker denne knappen, vises gjeldende volumnivå på mobilskjermen. Hold nede knappen helt til den andre personen høyt og tydelig.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt har problemer med å høre personen, aktivere funksjonen høyttalertelefonen på trådløs telefon eller mobiltelefon. På en trådløs telefon merket knappen "Høyttalertelefonen." Trykk det en gang, kontroller at indikatorlampen lyser og deretter Legg på telefonrøret fortsette samtalen. Knappen høyttalertelefonen på en mobiltelefon er merket med universal-symbolet av en høyttaler emitting lyd. Høyttalertelefonen er volum høyere enn lyden overføres bare gjennom øret mottakeren.