Nnywellness.com

Hvordan unngå mobiltelefon sporing


Hvordan unngå mobiltelefon sporing

Programvare og veiledning lærer folk hvordan å spore mobiltelefoner er tilgjengelig på Internett. Det finnes måter, men å redusere sjansen for å ha telefonen faller byttedyr til en avlytter. Ved hjelp av noen enkle handlinger kan du beskytte mobiltelefonen mot sporet av en tredjeparts lytteren.

Instruksjoner

• Hold mobilen på deg når du er i offentlige. Aldri la det der det kan bli svekket av en annen person. En tidligere ektefelle eller boyrfriend/kjæreste, eller bare en nysjerrig person kan plassere programvare på mobiltelefon som kan spore hver bevegelse.

• Får ikke på Internett på mobiltelefonen. Dette kan være vanskelig hvis du bruke mobiltelefonen til å gjøre forretninger eller for andre aktiviteter som krever Internett-tilgang. Ikke gå merkelig, usikre nettsteder mens online. Ikke gi ut mobilnummeret ditt til personer utenfor din krets av venner og familie eller medarbeidere.

• Få anti-sporing programvare for mobiltelefoner hvis du mistenker at du spores via mobiltelefonen. Dette kan bli tydelige hvis du blir forfulgt av en annen person. Hvis noen du ikke kjenner eller kanskje du pleide å kjenne holder ringer telefonen og synes å vite ditt oppholdssted, så de kan ha plassert sporing på mobiltelefon. Får anti-sporing programvare skal håndtere dette problemet. Hvis det er fysiske feil på telefonen, må du få en ny telefon og celle nummer. Du kan også fjerne batteriet fra telefonen når ikke inne bruk å unngå spores.