Nnywellness.com

Vodavi StarPlus instruksjoner


Vodavi StarPlus instruksjoner

Vodavi StarPlus telefonsystem lar deg koble flere arbeidsstasjoner til en intern office-systemet, å la brukerne ringe og motta samtaler i kontoret og til utenfor linjer med letthet. Hver arbeidsstasjon koblet til kontoret Vodavi systemet lar brukeren program egne hurtignumre, gjør det enkelt for hver ansatt kontakt med andre. Programmering hurtignumre i pulten er en enkel prosess som du kan gjenta for hvert tall.

Instruksjoner

• Plukke opp mottakeren på din skrivebord. Du hører summetonen. Trykk på "Speed" knappen én gang for å angi programmeringsmodus.

• Tasten du normalt push tilgang linje hvis du programmerer et eksternt nummer i speed dial. Dette nummeret er vanligvis "9", men kan være satt til et annet nummer av personen som installerte systemet ditt Vodavi. Hvis du programmerer et internnummer gå videre til trinn 3.

• Bruk talltastaturet til å ringe i et hurtigoppringingsnummer bin. Du kan lagre opptil 20 tall i din arbeidsstasjon. Slå et nummer mellom "00" og "19" for å velge den bestemte hyllen lagre et nummer i.

• Slå nummeret du vil lagre i hyllen du har valgt med tallblokken. Hvis det er et internnummer, ringe som normalt. Hvis det er en ekstern tall, Inkluder retningsnummeret og landskoden om nødvendig. Når ferdig, trykk på "Speed" og henge opp å lagre dette nummeret.

• Gjenta prosessen for hvert nummer du vil lagre, og pass på å velge en annen bin-nummeret for hver. Når ferdig, plukke opp mottakeren og trykk på "Speed"-knappen etterfulgt av bin nummeret. Vent til partiet du prøver å nå svar.