Nnywellness.com

Hvordan du kobler en basshøyttaler til en Pioneer GM-5300T bil forsterker


Hvordan du kobler en basshøyttaler til en Pioneer GM-5300T bil forsterker

Subwoofere er populære oppgraderinger blant lyd bilentusiaster. Bilhøyttalerne produsere et begrenset frekvensområde. Subwoofere fylle tomrommet med lavfrekvent bass notater. Subwoofere må være drevet av en forsterker på grunn av deres store strømkrav. Subwoofere installeres også i subwooferen kabinett som forsterker utdataene. Installere en subwoofer i bilen er enkel og kan ta mindre enn 30 minutter.

Instruksjoner

• Skjær høyttalerledningen i to 2-fot lange snitt. Høyttalerledningen inneholder to individuelle ledninger, så sørg for å stripe hver ende av hver av ledninger.

• Koble en lengden på kabelen til terminal cup i boksen subwoofer. Terminal koppen er forbindelsen mellom subwooferen og forsterkeren. Koble den andre enden av kabelen til terminaler plassert på baksiden av subwooferen. Kontroller at positiv terminalene på terminal koppen og subwooferen er koblet sammen, og at de to negative terminalene er koblet sammen.

• Plasser subwooferen i åpningen av boksen og festes med skruer. Sikre at membran av subwoofer vender ut mens magneten er inni boksen subwoofer.

• Koble andre lengden på kabelen til terminal cup på utsiden av boksen subwoofer. Koble den andre enden av denne ledningen til Pioneer GM 5300-T forsterkeren. Kontroller at polariteten til ledninger kampen.