Nnywellness.com

Hvor å fjerne Fine riper fra krom Plating


Hvor å fjerne Fine riper fra krom Plating

Krom plating refererer til et tynt lag av krom som har vært galvanisert på overflaten av en metallgjenstand. Chrome etsende motstand og kan brukes dekorativ apparater eller biler. I løpet av en forkrommet overflate, kan det bli ripete. Du kan fjerne lys riper fra overflaten av krom plating med en spesiell chrome polsk/protectant du finner på mange auto og jernvareforretninger.

Instruksjoner

• Pass din krom er ved romtemperatur og ikke i direkte sollys. Hvis overflaten på en bil, flytte bilen til et overdekket område. Satt på gummihansker.

• Coat riper overflaten og super fin #0000-grade stålull på chrome-polsk. Ikke la noen tørre deler av stålull komme i kontakt med den krom plating, da dette vil resultere i en sløv ferdig.

• Swirl stål ull over riper overflaten i små sirkler. Riper kan ta flere minutter av polering å bli arbeidet ut av at belegget. Bruke flere chrome polsk/protectant rikelig og ofte.

• Tørk overflaten med en microfiber håndkle å feilfri av polsk/protectant og evaluere området. Gjenta anvendelse av chrome polsk/protectant, polering og tørke med håndkle mikrofiber til riper forsvinner.

• Følg all instruksjoner på baksiden av chrome polsk/protectant flasken å skinne din krom plating til en klar og skinnende finish.

Tips og advarsler

  • Gjøre en liten studie av chrome polsk/protectant på et iøynefallende område av krom overflaten sørge stålull og polsk ikke forårsaker mer skade.