Nnywellness.com

Oppkobling retningene for AT&T U-vers TV & Internett


Oppkobling retningene for AT&T U-vers TV & Internett

ATT & amp; T U-vers er & amp; T Corporations fiber optisk Telefon, Internett og kabel-TV linje. Prosessen med å sette på & amp; T U-vers tjenesten avhenger av hva service du vil hekte: AT & amp; T U-vers TV service, ATT & amp; T U-vers telefon service, eller AT & amp; T U-vers Internett-tjeneste. Før alle utstyr installasjon, men AT & amp; T U-vers kundene må planlegge en avtale med ATT & amp; T kundeservice ha en U-vers tekniker kommer hjem å installere nødvendige kabel ledninger.

Instruksjoner

Hekte U-vers Set Top-boks til TVEN

• Undersøk TV for tilkoblingsporter som er tilgjengelige. For best resultat, kan du koble set top-boks, eller Forhåndsvisningsfunksjonen til HDTV med en HDMI-kabel. Hvis TVEN ikke har en HDMI-port, men har en DVI-port, kan du koble denne til HDMI-porten på STB bruker en HDMI-til-DVI-adapter. Fordi DVI overfører bare video, må du også koble lydporter med RCA kabler.

• Koble TV-en og STB bruker en koaksialkabel hvis TVEN ikke har DVI eller HDMI. Koaksialkabelen kobles til av Forhåndsvisningsfunksjonen RF "Ut til TV" terminal og på fjernsynet RF "antenne" terminal.

• Koble TVEN til av Forhåndsvisningsfunksjonen benytter tre AV kabler, to for lyd og en video. Koble audio / video-utgangen fra av Forhåndsvisningsfunksjonen den tilsvarende inngangen på TVEN. Røde, hvite og gule AV ledningene kobles til rød, hvit og gul (henholdsvis) AV Out-kontaktene på av Forhåndsvisningsfunksjonen og røde, hvite og gule AV inn kontaktene på TV-apparatet.

• Koble av Forhåndsvisningsfunksjonen strømkabelen til "Power"-kontakten på baksiden av av Forhåndsvisningsfunksjonen. Koble den andre enden av kabelen til en stikkontakt. Slå på TV og STB.

• Angi TV kanal 3 Hvis en koaksialkabel ble brukt til å koble av Forhåndsvisningsfunksjonen til TVEN. Bruk TV-fjernkontroll "Input" for å sette TVs video input riktig input gjelder. For eksempel hvis du koblet med HDMI, bruke alternativet HDMI input på TV tastaturmenyen.

Hekte U-vers telefontjeneste

• Koble backup batteriets kontakten til strømkontakten på residential portrom. Koble backup batteriets strømkabelen i en stikkontakt.

• Koble en ende av en koaksialkabel til koaksial-porten på baksiden av residential portrom. Koble den andre enden av kabelen til kabel stikkontakten installert av U-vers-teknikeren.

• Koble én av tilgjengelige telefonkontaktene på bolig eller trådløs gatewayenheten til telefon-kontakten på bunnen av telefonen ved hjelp av en telefonkabel.

• Ring 877-377-0016 for å aktivere telefontjenesten U-vers. Følg taleveiledningen for å sette opp tjenesten.

Hekte U-vers Internett

• Hekte din U-vers telefon Service benytter bolig eller trådløs gateway før du prøver å få tilgang til Internett-tjenesten.

• Koble den ene enden av Ethernet-kabelen til en av de tilgjengelige Ethernet-portene på bolig eller trådløs inngangsporten til koble uten å bruke Wi-Fi. Koble den andre enden av kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen.

• Slå på en datamaskin eller andre Wi-Fi enhet i hjemmet. Velg nettverk forbindelse alternativene. Se på etiketten under det trådløse portrom å avgjøre sin nettverksnavn, eller SSID, som skal begynne med "ATT" etterfulgt av tre tall. Velg dette nettverket. Når spurt om passord, skriver du inn 10-sifret nummer trykt innenfor hakeparentesene på bolig/trådløs gatewayen.