Nnywellness.com

Dreiemoment spankulere spesifikasjoner


Dreiemoment struts er auto deler som dempe vibrasjoner på bilens motor og girkasse. Struts redusere belastningen på motoren, slik at for en jevn ride. Drivverket kan medføre skader uten støtte fra en dreiemoment spankulere. Signaler som indikerer utskifting av et dreiemoment spankulere inkluderer høy støy i motoren og dårlig håndtering ytelse.

Spankulere typer

Ethvert kjøretøy har en girkasse og motor. Hvert kjøretøy har også en dreiemoment spankulere montert mellom motor og girkasse. Dreiemoment struts veie mellom 1 og 2 lbs. Hvert utvalg av kjøretøy, har en Ford Focus eller en Dodge Neon, et bestemt delenummer for merket av for typen spankulere. Produsenten kan gi delenumre.

Spankulere kostnader

Kostnaden for en dreiemoment strut kan variere avhengig av merke og modell av bilen. Motoren dreiemoment struts er billig auto deler som per mars 2011 kan variere fra $15 til $100. En Duralast dreiemoment Strut, delenummer 2825 koster $31.99. En dreiemoment strut for en 1997 Toyota Camry koster $18.70.

Montering rammen

Dreiemoment spankulere er montert rammen for motor og girkasse. Dreiemoment innstillingen for foran spankulere bolten på hub er 200 nanometer (Nm). Spankulere tårnet bolt dreiemoment er 33 Nm. Monteringsområdet for dreiemoment spankulere ligger i kabinettet av motoren. Funksjonene til montering rammen for dreiemoment spankulere fungerer som vedlegg mellom motor og chassis. Det fungerer også, som en støy isolator. Til slutt, holder dreiemoment spankulere--når montert - kabinettet i riktig justering.

Erstatning

Erstatte en dreiemoment spankulere krever riktig dreiemoment innstillingene og deler. Se brukerhåndbok for riktig motor dreiemoment spankulere. Bruk en fastnøkkel til å spankulere boltene. Undertightening eller overdreven stramming spankulere boltene kan forårsake skade.