Nnywellness.com

Kan du kjøpe en Windows Mobile-telefon uten et dataabonnement?


En Windows Mobile telefon kan kjøpes uten et dataabonnement. Imidlertid vil du bli pålagt å kjøpe telefonen uten rabatter og rabatter fra en mobil transportør. Dette kan øke utgiftene mer enn kjøpe et dataabonnement.

Funksjoner

Windows mobiltelefoner tilbyr en rekke multimedia funksjonene det er båndbredde intensive. Et dataabonnement er nødvendig å bruke disse funksjonene så naturlig, operatører vil du har et dataabonnement.

Fordeler

Har et dataabonnement, kan du koble Windows Mobile-telefonen til Internett uansett hvor du har en cellular signal. Uten plan, vil du ha tilkobling hvis telefonen din støtter Wi-Fi og en hotspot er tilgjengelig.

Funksjonen

Mobiltelefon operatører kan rabatt Windows Mobile-telefoner mer når du kjøper et dataabonnement på grunn av den ekstra fortjenesten fra å være på en dataplan.

Betraktninger

Hvis du tror du trenger Internett-tilkobling på telefonen når som helst, er det nyttig å ha et dataabonnement. Veie hvorvidt du trenger data bruk før du signerer en kontrakt.

Advarsel

Hvis du bruker en datatilkobling på telefonen uten et dataabonnement, kan du bli belastet for hver KB eller megabyte av data som brukes av din telefon.