Nnywellness.com

Hva slags maling er brukt for en Auto kropp?


Hva slags maling er brukt for en Auto kropp?

Maleri bil kroppen krever litt forståelse med hensyn til hvordan paint fungerer på metallflater. Jada, du bare kunne piske ut en rangle kan maling fra din lokale jernvarehandel, men du skal ikke få noe i nærheten av en profesjonell finish at du ser på nye biler eller gjenopprettes biler.

Primer

I flere tiår er primer viktig grunning av maling på et kjøretøy metalloverflate. Primeren er kritisk fordi det etches metall og forbereder en absorberende overflate for påfølgende maling lag å klamre seg til og overholde. Ikke bruker primer setter opp prosjektet for svikt, fordi base fargevariasjoner vises gjennom og topp maling må ekstra strøk for å dekke opp blemmer.

Profesjonell spraymaling

De fleste bilindustrien farger og maling påføres via en komprimert luft spray pistol i en maling messe for konsekvent, selv program. Dette er viktig fordi maling har en dårlig vane å dryppende og kjøre når for mye brukes på samme plass for tidlig. Det kan også rynke og skille fra målet overflaten når våt/tørr og malt mye. Resultatet ser ut som overflaten av en appelsinskall.

Dekkhårene eller klarlakk

Sprøytes-på maling i seg selv er likevel sårbart overfor den enkleste dings eller smitter, for ikke å nevne riper. Så bruker malere det som kalles en "top coat" eller "klarlakk" maling å gi en barriere som beskytter fargen og forhindrer grunnleggende slitasje på maling. Klarlakk maling foregår bokstavelig fjerne, uten farge, og følger som en film over farget maling. Sluttresultatet er en blank finish farge maling beskyttet under.

Pulverbelegg

Er en helt annen billakk tilnærming, og det krever ikke primer. I stedet er bildeler strippet ned til sin Bart metall. Sandblasting eller media sprengningsarbeid er nødvendig å rengjøre metall helt. Ingen rester er tillatt, fordi den vil forårsake problemer med maling. Videre må noen kritiske deler som hulrom, skruer og threading være dekket med trykk eller gummy gummi før maling.

Når faktisk maleri, brukes elektrostatisk pulveret strøk maling på metalldelen. Delen er settes inn i en ovn der malingen er bakt på og i metall huden. Resultatet er en tykk maling huden som er mye mer slitesterk støt og dings enn sprøytes-på maling. Men for å male i fremtiden, må du helt sand ned delen til Bart metall igjen. Dette alternativet krever noen forpliktelse til fargen som er valgt.

Rangle-kan

Rangle kan maleri er trolig den billigste, mest amatør tilnærmingen til auto maleri. Når det er sagt, noen malere kan produsere fantastiske jobber med erfaring og en maling kan. For det meste, er både primer og farget bilen maling gitt i en sprayboks som bruker en aerosol press prosjektet maling på et mål som spray. Denne tilnærmingen er de fleste første erfaring med maler med biler resultatet tendens til å se ut som et hjem garasje jobb.