Nnywellness.com

Slip i vs Spray på Bedliners


Slip i vs Spray på Bedliners

En av de mange alternativene tilgjengelige for lastebileiere er en bedliner. Bedliners er et flott tillegg for de som ønsker å frakte ting, men ønsker å beskytte sine lastebil senger fra skader eller riper. Bedliners kommer i to varianter, slip-i og spray-i. Begge har fordeler og ulemper som bør vurderes når du velger en stil for bedliner.

Slip-i Bedliners: proffene

Slip-i bedliners kan være attraktivt for en lastebil eier av mange grunner. De fleste slip-i bedliners kan kjøpt og installert hjemme. Dette kan kutte ned på totalkostnad for eieren, siden en profesjonell ikke er nødvendig for installasjon. Disse bedliners er også lett fjernet, bør du endre stiler av bedliners eller bare Eliminer ved hjelp av en helt. De er en mye mindre permanent løsning enn en spray i duken.

Slip-i Bedliners: ulemper

Det er også noen faktorer som kan hindre en lastebil eier fra å velge en slip-i stil bedliner. Selv om disse liners kan installeres i hjemmet uten hjelp av en profesjonell, kan de kreve boring ekstra hull i lastebilen sengen. Dette er fordi disse slip i liners må være boltet sikkert slik at de ikke flyr ut på motorveien. Denne slip-i stil også tilbyr mindre beskyttelse mot elementene og kan vann, skitt, snø og andre elementer å under bedliner. Dette kan skape et poeng av slitasje eller rust under bedliner.

Spray-On Bedliners: proffene

Det største selger punktet for spray-on-bedliner er det ultimate nivået av beskyttelse. På grunn av deres spray på natur, kan disse liners trenge hver nook og cranny av din lastebil seng. Dette sikrer at de underliggende metall er helt forseglet og beskyttet mot rust eller andre skader. Sammen med denne beskyttelsen også kommer en garanti. De fleste av de mest kjente spray-on liner selskaper tilbyr en levetid garanti på sine produkter, som vil dekke reparasjon av din liner bør det bli slitt eller riper.

Spray-On Bedliners: ulemper

I motsetning til slip-i-bedliners kan installere en spray-on bedliner bruke et hjem kit være en utfordrende prosess. Mange trinnene for og tiden det tar, kan mange hjem kits ikke tilby en garanti på produktet deres. Om spray på prosessen ikke fullføres akkurat som beskrevet av produsenten, kan ikke bedliner beskytte riktig. Behovet for en profesjonell installasjon kan også kjøre kostnaden for en spray-on bedliner.