Nnywellness.com

Vanlig girkasse problemer


Vanlig girkasse problemer

Kjøretøy automatiske girkassene har forbedret siden deres introduksjon tidlig på 1950-tallet. Datasystemer kontrollerer endring av tannhjul, dreiemoment og mange andre systemer som øker levetiden til en automatisk overføring. Vanlige problemer med automatiske girkasser generelt resultat fra eiere ikke tar skikkelig vare på bilen, slik at bilen overopphetes eller neglisjere å ha bilen regelmessig opprettholdt.

Forsinket overføring

En lekkende væske linje kan forårsake automatgir å skli når prøver å skifte til et høyere gir. Dette fører til røret for å suge inn luft. En forsinket overføring kan også oppstå fra et tett filter. Korrigere dette ved å fjerne overføring pannen og erstatte filteret.

Hardt skiftende

Hard skiftende i automatiske girkasser er en annen komplikasjon. Noen overføring er konsekvent unhandy. Noen av BMW M-serie sports kupeer er beryktet for grov skiftende. Likevel, for de fleste biler og lastebiler, automatisk bør lett skifte fra utstyr til gear uten problemer. Hard skiftende kan stamme fra en fabrikk-plassert høyt stall omformer, som gjør vanskelig skiftende en vanlig foreteelse. Det er imidlertid en større mulighet at problemet er et resultat av en skitne filteret.

Feil væske

Chrysler produserer sin egen girolje og krever at det brukes når du vedlikeholder sine sendinger. Ved hjelp av en væske som er ment for en Dodge truck, kan bilen lide en girskifte feil eller tap av kraft.

Rosa stinker

Brent væske kan resultere i automatisk girkasse svikt. Åpne panseret og trekke ut overføring væske måling. Hvis rosa væsken er brun i farge eller har en lukt av brent toast, væsken har vært overopphetet og er ikke lenger nyttig som et smøremiddel. Tidlig anerkjennelse av dette problemet vil forhindre skade overføring.

Girkasse og differensial

Bileiere kan noen ganger forvirre overføring komplikasjoner med differensial skade. Stakk og stoppe eller bilen låsing i nøytral kan ikke være resultatet av en overføring problem. I stedet er det mest sannsynlig å være årsaken til aksel kobler overføring til differensial, slik at den løsner.

Generelle problemer

Noen av de nyere modellene av V-8 drevet Fords som har automatiske girkasser kan oppleve velgeren komplikasjoner der girkasse fungerer bare i fjerde utstyr. Hvis girspaken flyttes i revers, kan overføring skifte hardt og stakk bilen frem. Den sannsynlige årsaken til dette er en Skift solenoid.