Nnywellness.com

Slik konverterer analogt lydbånd til iTunes i Microsoft


Slik konverterer analogt lydbånd til iTunes i Microsoft

Konvertere et bånd til et digitalt format kan bevare sin lydkvalitet samt gjøre den klar for overføring til bærbare musikkspillere. Utstyret til å overføre fra tape til datamaskinen er lett tilgjengelig, mens konvertering programmer for datamaskinen kan lastes ned gratis.

Instruksjoner

• Kobl audio-kablene til audio utgangene. De pleier å være bak på kassettspilleren og en venstre og høyre kanal (tilsvarende to kanter lydkontakt kabelen)

• Koble den andre enden av lydkablene til to dobbeltsidige slutten av konverteringsprogrammet Y, og koble den enkelt enden til lydinngangen på datamaskinen (baksiden av desktop, side av bærbare datamaskiner).

• Laste ned en lyd redigere programmet på datamaskinen hvis du ikke allerede har en. Audacity er et freeware program som er PC kompatibel og godt for enkle oppgaver som lyd konvertering.

• Starte lyd redigere programmet og åpne opp et nytt spor. Trykk "Record" i programmet og "Spille" på kassettspilleren. Lyden vil strømme inn i datamaskinen og vises i programmet som en visualisert lydbølge. Registrere helheten av båndet, og slå den til å ta den andre siden.

• Trykk stop når båndet er registrert og lytte tilbake gjennom lyd. På slutten av hver sang, kutt og pasta den foregående lyd i ny lydfil. Husk å gi filen riktig sangtittelen og lagre den som en wav, høykvalitetslyd eller en mp3. Begge formatene kan leses i iTunes.

• Innlede iTunes (du kan laste den ned gratis fra Apples nettsted). Dra og slipp de nylig opprettet lydfilene i programvinduet. iTunes vil legge dem til i biblioteket, og de vil være tilgjengelige for avspilling og overføring til kompatible lydenheter (iPod, iPhone, for eksempel).