Nnywellness.com

Hvordan forhandle priser for XM-Radio


Hvordan forhandle priser for XM-Radio

XM Radio-abonnementer er tilgjengelige for mange ulike priser planer. Vanligvis lengre du forplikte å service, jo billigere de månedlige kostnadene er for deg. XM er alltid ivrige etter å holde kundene og veldig villig til å forhandle om priser planer, ofte tilbyr spesielle tilbud til kunder som er misfornøyd med deres gjeldende priser plan. Hvis prisen er et problem for deg, kan du kontakte XM Radio å forhandle ditt abonnement kostnad.

Instruksjoner

• Tune din aktivert XM Radio kanal 0 og registrere den åttesifrede radio-IDen som vises på skjermen. Dette nummeret er knyttet til din unike XM Radio, og du trenger den tilgang til kontoen.

• Ring XM Radio hotline på 1-800-XM-RADIO (1-800-967-2346). Følg instruksjonene for automatisert og velger å snakke med et levende operatør.

• Forhandle din ny plan priser og vilkår med en levende operatør. Hvis det ikke allerede er registrert, vil operatøren samle faktureringsinformasjonen for å starte din nye priser plan når du er enig på den.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er fornøyd med priser, ikke gi etter første tilbudet XM gir deg. Eventuelt slå ned tilbudet og ringe tilbake senere for å snakke med en representant. Tilbud kan svært mye avhengig av operatør og veileder ansatte samtidig.
  • Husk at gratis tjenesten tilbys ofte i flere måneder til kunder som vurderer avslutter tjenesten.