Nnywellness.com

Sony Ericsson W850i spesifikasjoner


Sony Ericsson W850i ble først tilbudt i 2006; fra 2010 produserer Sony Ericsson ikke lenger denne modellen. Det støtte for 2G og 3G nettverk og var tilgjengelig bare i to farger: golden hvit og dyrebare svart. Denne modellen var ett av Walkman-serien mobiltelefoner av Sony Ericsson, egnet for brukere som ønsker en enkel enhet som en mobiltelefon som en MP3-spiller.

Størrelsen og visning

Telefonen er 3,8 inches av 1,8 inches med 0,8 inches. Den veier ca fire ounces. Skjermen er to inches med en bildepunktdimensjonene 240 av 320 piksler og støtte for 256 k farger. Skjermen har vise bakgrunnsbilder og skjermsparere.

Lyd spesifikasjoner

Telefonen støtter nedlastbare polyfone ringetoner. Den har en innebygd melodi komponist som du kan lage dine egne polyfoniske melodier. Den støtter også lydfiler i MP3 og AAC formater som ringetoner. Den har en høyttalertelefon og støtter vibrasjonsmodus. W850i har en Walkman 2.0 musikkspiller og TrackID musikk anerkjennelse programmet.

Data

Sony Ericsson W850i støtter (GPRS-General Packet Radio Service) klasse 10 og er i stand til å tilby Internett-tilkobling på 32-48 kilobiter per sekund. Den støtter også 3 G Internett, som du kan oppnå raskere dataoverføringshastigheter som går opp til 384 kilobiter per sekund. Telefonen er utstyrt med innebygd Bluetooth-teknologi, infrarød port og USB-port.

Minnestørrelse

Telefonen er bygget i telefonboken kan lagre opptil 1000 kontaktoppføringer. Det beholder en anropslogg 30 mottatt, oppringte og tapt. Selv om telefonens interne minne er bare 16MB, har et eksternt kortspor. Du kan bruke en memory stick Pro Duo på opptil 4GB.

Diverse

Telefonen har et 2-megapiksel kamera (1600 x 1200 piksler) med LED-blits. Den er også utstyrt med en WAP-leseren støtter RSS-feeder. Innebygd radio er stereo FM-radio. Telefonen leveres med et par av Java-spill med alternativer for å laste ned mer til telefonen. Enheten støtter tekstmeldinger, multimediemeldinger og e-post.

Batteri

Telefonen leveres med en standard batteri Li-Po 950 mAh. Sin taletid er opptil sju timer på en 2G nettverk og opp til to timer og 30 minutter på en 3G nettverk. Ventetiden er opptil 350 timer.