Nnywellness.com

Hvordan erstatte serpentin beltet på en 1993 Chevy lastebil


Hvordan erstatte serpentin beltet på en 1993 Chevy lastebil

Serpentin beltet brukes 1993 Chevrolet trucks er en enkelt belte, drevet av motor Veivaksel skivene, som driver alle motor tilbehør som vannpumpe, servostyringspumpe, Dynamo og aircondition kompressoren. Fordi flere av disse belte-drevet tilbehør er avgjørende for driften av kjøretøyet, en en brukket serpentin belte vil la driveren strandet. Derfor er det lurt å erstatte serpentin beltet før den slites ut helt og bryter. Ingen er nødvendig for å utføre jobben.

Instruksjoner

Fjerne og erstatte serpentin beltet.

• Sett inn en ratchet socket-stasjonen i kvadrat sporet på belte strammer. Rotere belte strammer for å frigjøre spenninger på beltet og ta beltet ut av strammer skivene. Slip beltet frem av de gjenværende trinser og fjerne den fra bilen.

• Sett det nye beltet over hvert trekk. Være sikker på at beltet rutes riktig å belte-ruting diagrammet som finnes trykt på en etikett under panseret. Kontroller også at beltet åsene er sentrert riktig innenfor sporene på hver fjær skivene.

• Løsne spenninger fra belte strammer ved å rotere det med en skralle som i trinn 1. Skli beltet over den strammer skivene og deretter la den skivene å stramme beltet. Visuelt inspisere beltet igjen for riktig ruting og sitteplasser i talje rillene. Hvis beltet ikke er rutes eller satt riktig, løsne beltet og fikse belte ruten før du starter bilen.

Tips og advarsler

  • Serpentin beltet lengde varierer avhengig av kombinasjonen av tilbehør på bilen. Det er lurt å fjerne gamle beltet før du kjøper en erstatning. Deretter ta gamle beltet med til deler butikken å bekrefte du kjøper riktig størrelse beltet.
  • Omgå aldri en kjørende motor med løse klær, smykker eller langt hår hengende løs. Løse kan fange i roterende deler, forårsaker alvorlige skader.
  • Pass fingrene er ut av veien før du slipper spenning på en serpentin beltet. Ikke ta fingrene mellom beltet og en talje.