Nnywellness.com

Hvordan installere 1996 Ford kontur Starter ledninger


Når du installerer en ny forrett i din Ford profil, trenger du å vite hvordan ledningsnett tilkoblinger er knyttet til starteren releet. Startpakke for Konturen kommer med en pigtail knyttet til "S" terminalen, gjør det identifisere på et øyeblikk. Den andre tilkoblingen er "B" terminal; kontakten på at ledningen er større og forskjellig fra andre ledningen. "B" terminalen er merket på baksiden av releet ved terminalen.

Instruksjoner

• Heve foran din profil med en knekt og støtte det med et sett av jack står. Stedet jack står under ramme eller hjuloppheng foran på bilen.

• Finn baksiden av starter releet fra under bilen. Kontroller at du har to ledningene som går til starteren i nærheten også.

• Finn pigtail kommer av starteren og Finn ledningen kommer fra bilen som har den mannlige siden av et hardt trykk inn-kontakten på den. Trykk mannlige ledningskontakten på kvinnelige kontakten på slutten av starter pigtail.

• Finne stor stud og mutter på baksiden av starter releet merket "B." Det er en tilsvarende wire med ring kontakt på den kommer fra bilens ledningsnett. Fjern mutteren, skyv den ring-koblingen på stud, deretter installere mutteren.

• Skru mutteren socket og ratchet. Heve bilen med jack før det er utenfor jack står, Fjern står fra rammen og lavere bilen til bakken.