Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis du har en dårlig AC stafett


Stafetten i bilen eller varebilers air condition-systemet kontrollerer kompressoren. Ved å bruke en stafett, kontrolleres høy gjeldende elektromagnetisk kompressor clutch av lav-aktuelle brytere. Testing stafetten krever bruk av en bil krets tester fordi mange av dagens datastyrte biler og lastebiler bruker datamaskinen for å slå av og på stafetten. Ved hjelp av en enkel test lys kan skade datamaskinen kretser.

Instruksjoner

• Finn stafetten i boksen makt distribusjon, vanligvis funnet under panseret, og koble den. Kontroller ledningene og pluggen for varmeskade og reparere etter behov. Legg merke til at to av de fire ledningene som går inn pluggen er større enn de to andre. Dette er høyere gjeldende ledninger skal kompressor clutch. Aktivere tenningsnøkkelen og test for strøm på høy gjeldende ledninger. En av dem må batterispenning med tasten. Den andre er bakken. Hvis ingen spenning er funnet, sjekk sikringen, og hvis ingen grunn, sjekk kompressor clutch.

• Med motoren i gang og a/c byttet kontroller max kjøling, prøve gjenværende to ledninger for makt og bakken. Hvis makt ikke er finnes på en av to mindre ledningene, sjekke sikringer. Hvis bakken ikke finnes på gjenværende tynne ledningen, er indikasjon kontroll problemer. Mulige årsaker er lav kjølemediet, en feil press bytte, en feil kontroll bryter eller en defekt maskin. Hvis makt og bakken finnes her, flytte til neste trinn.

• Med motoren i gang og A/C kontrollene i max kjøling posisjoner, teste makt på kompressoren clutch elektriske kontakten. Hvis makt ikke er funnet på clutch, er stafetten feil. Hvis kraft, mistenke en dårlig bakken, eller en defekt kompressor clutch.