Nnywellness.com

Hvordan å passe brems økte på en 1967 Mustang


1967 Ford Mustang er tilgjengelig med valgfri makt assistert skivebremser foran. Strøm hjelpe tilbys gjennom et vakuum booster, som bruker motoren vakuum for å forsterke innspill fra gasspedalen. Bistå strømsystemer ligner på de fleste biler med vakuum booster montert mellom brems master sylinder og bremsepedal. En ugyldig brems booster bør erstattes umiddelbart. Den presenterer en sikkerhetsfare når du kjører av gjør det svært vanskelig å presse ned gasspedalen.

Instruksjoner

• Parkere Mustang på en plan og asfaltert overflate og sett på parkeringsbremsen.

• Fjern vakuum slangen fra tilbakeslagsventil på brems booster. Hvis det er bruk en slange klemme på den en slotted skrutrekker til slangen klemmen.

• Bruk en skiftenøkkel for å fjerne to bremseslanger fra master sylinder. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne to nøtter knytter brems master sylinder til stenderne på brems booster. Trekke av master sylinder av stenderne og sett til side.

• Flytte til førerens side i kupeen og skyv setet hele veien tilbake. Du kommer til å legge på din side, på gulvbordet. Finne hvor brems booster er knyttet til brannmuren braketten med fire skruene. Det er en stang kommer ut av det økte som festes til gasspedalen. Fjern klippet fra pin som glir gjennom brems økte stangen og gasspedalen. Skyv ut pinnen og foring.

• Bruke ratchet og socket for å fjerne de fire skruene som holder økte på brannmuren. Gå tilbake til motorrommet og trekke økte av brannmuren og fjerne den.

• Montere det nye økte i brannmuren og line opp skruehull. Gå tilbake til kupeen, installere, og fire boltene. Skyv foringen på gasspedalen og brems økte stangen på linje med gasspedalen. Pin og fest klippet.

• Montere brems master sylinder på brems booster. Fest og stram de to nøttene som holder den master sylinderen på booster. Koble og stram de to bremseslanger. Koble vakuum slangen til tilbakeslagsventil på booster.

Tips og advarsler

  • Kontroller at vakuum slangen er i god stand.