Nnywellness.com

Hvordan laste ned programmer på iPod Touch uten Wi-Fi


Mer like i utforming og drift til iPhone enn andre iPod-enheter, Apple iPod Touch har en innebygd Wi-Fi adapter, nyttig blant annet for nedlasting multimedieprogrammer på den. Dette blir sagt, en trådløs tilkobling er ikke absolutt nødvendig for å få programmer til iPod Touch. Du kan laste ned programmer ved hjelp av iTunes og deretter overføre dem til din iPod Touch ved å synkronisere den med programmet.

Instruksjoner

• Innlede iTunes på datamaskinen. Bla gjennom iTunes Store for programmer du vil plassere på din iPod Touch. Laste ned programmer til iTunes.

• Koble iPod Touch til datamaskinen. Sett inn den vide enden av USB-kabelen til undersiden av enheten og smalere slutten i en av datamaskinens USB-porter.

• Synkronisere iPod Touch med iTunes hvis prosessen ikke starter automatisk når du kobler til enheten. Klikk navnet på iPod Touch i iTunes' navigasjonsruten, klikk "Sync", som ligger innenfor kategorien "Sammendrag" vent til iTunes forteller du det er OK å koble iPod Touch, deretter Bla enheten til du finner ikonet for programmer du har bare overført.