Nnywellness.com

Hvordan å reparere Radiator lekkasjer


En lekker radiator kan stave katastrofe for bilen. Radiatoren fungerer som varmevekslere i motoren, tillater varmt vann og motorens kjølevann skal kjøles og resirkulert gjennom interne motoren området. Denne prosessen holder motoren kjølt ned til driftstemperatur og hindrer overoppheting og beslag. Hvis radiatoren lekker, denne prosessen er sterkt hemmet og kunne stoppe alle sammen. Heldigvis, fikse en leaky radiator er ikke en altfor komplisert prosess hvis hullet er liten. Hvis det finnes et stort hull, bør du søke profesjonell hjelp til å installere en ny radiator.

Instruksjoner

• Krype under bilen og Finn kjølevæske bunnpluggen passasjer side nederst på radiatoren. Bruke socket skiftenøkler å fjerne pluggen og tillate alle Radiatoren væske å strømme ut.

• Bland opp stoppe LEKKASJEN i henhold til instruksjonene på flasken og så helle løsningen i radiatoren. Fyll radiator til løsningen er på toppen av fyll cap området. Hetten av radiatoren og la den sitte i to til tre timer.

• Krype under bilen igjen og Fjern bunnpluggen med socket wrench. Tillate løsningen ut og erstatte bunnpluggen. Fylle radiator med en 50/50 løsning av Radiatoren væske til vann og deretter slå bilen på å se etter lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Radiator lekkasjer er mer sjelden enn en lekk slange eller passer i kjølesystemet, så før reparasjon radiator, sjekk slanger og beslag på andre deler av systemet for å sikre det er ingen andre lekk områder.