Nnywellness.com

Slik sletter du vokal fra en CD


Slik sletter du vokal fra en CD

Når en sang spilles på en CD, kombineres instrumentaler og vokal på ulike punkter å danne hele sangen. Dette betyr at det er mulig å manipulere sporet så vokal lag kan fjernes. Dette etterlater bare instrumentale lyd. En slik prosess er nyttig for etablering av en karaoke-plate eller en enkel instrumental spor spille med akkompagnerende instrumentene. Uansett, er fjerne vokalsporet fra en CD en ganske enkel oppgave.

Instruksjoner

• Kjøpe eller laste ned en lyd-redigering program som lar deg endre de høyre og venstre kanalene av en lydfil. Opprette en WAV versjon av det valgte sangen du ønsker å fjerne vokalsporet fra. Legg sangen i lydredigering programmet. Dette kan gjøres ved å åpne filen i programmet redigering fra plassering på datamaskinen.

• Lag en kopi av venstre og høyre kanaler og åpne dem i separate Rediger windows. Merk lengden på enten venstre eller høyre kanal av sangen. Velg alternativet "Inverter" eller "Flip" i programmet redigering for å snu kanalen. Navnet på alternativet avhenger av programmet, men bør finnes under "Options" eller "Prosess" menyene.

• Bruk funksjonen fra "EQ-menyen som lar deg justere glidebryteren. Pilen skal justeres til 200 Hz du vil bruke en lav frekvens på den nye kanalen. Gjenta dette for den andre kanalen. Frekvensene kuttet kanal vil være tilstede i den andre kanalen etter polariteten tilbakeføres. Velg alternativet "Mix" lime inn de nye kanalene sammen. Husk å lagre det endelige produktet som en WAV-fil.

Tips og advarsler

  • Funksjonen WAV sletter ikke fullt vokalsporet, men den gjør minimere volumet der det kan ikke høres av nakne øret.