Nnywellness.com

Hvordan velge stereohøyttaler kabler


Hvordan velge stereohøyttaler kabler

Få den beste lyden av stereoanlegget involverer mange parametere, og en av de viktigste er høyttalerledningen. God høyttalerledningen lar forsterkeren sende det reneste mulig signalet til høyttalerne.

Instruksjoner

Hvordan velge stereohøyttaler kabler

• Første steg å velge stereohøyttaler kabler er å bestemme hva slags kabel du trenger. Kablene skal kjøres gjennom vegger? Over gulvet? Er høyttalerne utenfor? Hver av disse programmene krever en bestemt type høyttalerkabelen for trygg, problemfri og akustisk tilfredsstillende ytelse. Vanlig høyttalerledningen er egnet for nesten alle programmer, men hvis ledningene er i veggen eller ute, kjøpe høyttalerledningen vurdert for disse bruksområdene.

• Når du har fastslått hvilken kabeltype du trenger, måle avstand av din ledningen kjøre. Konto svinger og vendinger, og la deg selv en feilmargin for å forsikre deg om at du har nok.

• Forskning høyttaler ledningen alternativer. Du må vurdere budsjettet, selvfølgelig, men også kvaliteten på utstyret. Billige fletter kan alvorlig skade ytelsen til stereohøyttalerne. Kjøp best kvalitet kablene du kan realistisk råd, og hvis den kabel går lang, investere i tyngre gauge ledninger å minimere signaltap.

• Kontroller høyttalerne og stereoforsterker for å se hvilke koblinger de aksepterer. Nesten alle vil arbeide med bare wire, men høyttaler koblinger som "pin" eller "banan" plugger tilbyr sikre tilkoblinger og god signaloverføring. De er en god investering i stereoanlegget.

Tips og advarsler

  • Det er alltid bedre å ha litt ekstra kabel enn ikke nok. Måle forsiktig, og legge en feilmargin på lengden på kabelen du kjøper.
  • En skikkelig wire-stripping verktøy gjør forberede din wire for installasjon og oppkobling mye lettere. Vurdere å kjøpe en hvis du ikke eier en.
  • Bruk alltid wire vurdert for i-vegg bruk hvis du gjør en i-vegg-installasjon. Disse trådene er spesielt utviklet for bruk i veggen.