Nnywellness.com

Verktøy for å fjerne Auto kropp Rust & riper


Verktøy for å fjerne Auto kropp Rust & riper

En stor del av kroppen bilverksted inkluderer scratch reparasjon og rust fjerning. Riper kan være en hindring og eyesore å bilen eieren og selv de minste riper kan koste en god sum å fjerne ved en akkreditert kroppen butikk. Rust forverres metall forårsaker trøtthet, forskyvning av deler og eventuelle feil viktigste kabinett rammer og deres komponenter. Bileiere kan reparere riper og hindre rust ved å ha riktig utvalg av verktøy for jobben.

Ripefjerning verktøy

Flere graderinger av våt sliping papir kreves for å fjerne riper.
Kjøpe flere pakker våt (metall) sliping inni grits spenner fra 200 dype riper 800 og for finere riper. Grovere grits fjerne de dype riper som har gjennomsyret til metal. Finere grits gir finere utjevning når maling må brukes.

Sliping blokkene kommer i hendig for selv pressmiddel over små eller store områder. Kjøpe et par forskjellige størrelser.

Kroppen putty eller filler, brukes til å fylle ut den dypeste riper og huljern. Av kroppen bokser filler utstyrt med små spatler brukes for å spre materiale.

Primer Paint har en filler konsistens som fungerer som en grunning før grunning. Det gir en rust inhibitor over nakne metalloverflater.

Finne touch lakk kjøretøyet krever. Små rør er levert av produsenten og lagret i hanskerommet boksen. Din forhandler kan kode-match maling og selge deg små bokser.

Kjøpe en ny svamp å tørke etter hver sliping.

Få en rull med maskeringstape dekker områder som ikke vil bli malt

Rust fjerning verktøy

Strøm slipemaskiner arbeide effektivt for å fjerne dype riper.
Orbital eller runde sanders kommer med forskjellige sliping heads og vedlegg. Du trenger en som har forskjellige størrelser disker og grits for å fjerne tungt rustne områder. Disse elektroverktøy kutte ned på samlet arbeid tid og avverge tretthet.

Få flere størrelser av tape-støttet reparasjon skjermen. Reparasjon har mesh-lignende fibre som dekker hull hvor rust har spist gjennom. Det er kan tjene som en patch brukt med epoxy og glattet over med kroppen kitt.

En liten boks med epoxy kommer i hendig for liming reparasjon skjermen metalloverflater.

Du trenger en liten drill motor med diverse biter å bore hull rundt omkretsen av rustne delene. Skjermbildet reparasjon overlapper liten drill hullene så det stikker når epoxy brukes.

Få en stålbørste for å fjerne rust som finnes i stramt eller trange områder. Kjøpe flere størrelser.

Kjøpe en god primer maling som har rust inhibitor kvaliteter.

Tunge Rust og Panel legge verktøy

Finn en Stempelkompressorer så eller tinn snips. Disse verktøyene fjerne mellomstore deler av rustne metall eller panelet inndelinger når metallet er også forverret seg for å reparere.

En sveiser og fakkelen cutter må brukes for fjerning og utskifting av store metall patcher. Det fungerer best i trange områder, samt hvor metallet er tykk, krever dyp kutte penetrasjon.