Nnywellness.com

Hvordan rengjøre bilen Rag toppen


Hvordan rengjøre bilen Rag toppen

Konvertible eiere utfordringer som hard top eiere ikke når det gjelder detaljering sine biler. Cabrioleter oppleve den samme veien skitt, sap og fugl avføring som vanskelig topp biler, men typisk renset vil ødelegge en kalesjetaket. Enda verre, Kabrioletkalesjer er utsatt for flekker og misfarging problemer, hvis du ikke fjerner sot regelmessig fra overflaten. Finne ut at du trenger en kostbar ragtop erstattet vil ødelegge dagen, så det er best å utføre planlagt vedlikehold på disse skjønnhetene og holde topp i utmerket form.

Instruksjoner

• Park din cabriolet i skyggen og gjør toppen avkjølt. Rengjøring toppen mens det er varmt vil presse flekker og rusk inn i stoffet veve.

• Stedet behandle din konvertible ragtop med et rengjøringsmiddel laget for Kabrioletkalesjer. Konvertible toppen sjampo inkluderer "RaggTopp," "303 stoff og Vinyl Cleaner" og «3 M Marine ett skritt.» Formulert spesielt for en kabriolet kalesjetaket, rengjør disse rensemidler en ragtop uten å ødelegge stoffet veven. La full styrke rensemiddel suge inn i ragtop, men ikke la dem tørke. Skyll med rikelige mengder kule rent vann.

• Rengjør hele ragtop med konvertible toppen sjampo valgfrihet ved hjelp av standard fortynning hastigheten på flasken. Bruk en myk børste til å skrubbe toppen. Test pensel først ved å dra den langs baksiden av hånden. Hvis hånden din ikke får en ripe fra pensel, er det trygt å bruke på ragtop. Arbeide i små, skrubbe og skylle skitt unna med trykksatt spray. Bruk en hageslange vedlegg for å øke spray vannslangen.

• Blot fille toppen tørr med en microfiber håndkle. Andre produkter vil forlate lo på din ragtop. Rengjør vinduet vinyl med en microfiber håndkle og vann. Skrubbe vinduet med våte håndklær og buff det tørre med en ny å hindre riper.

• Bruke et stoff og vinyl beskyttende produkt vanntett din kalesjetaket og beskytte den mot tre sap, olje og sopp. Vann burde perle opp og kjøre ut av din konvertible toppen etter søknad. Hvis vann soaks i, ikke er de skikkelig beskyttet.

Tips og advarsler

  • Lagre bilen i en garasje, når den ikke er i bruk for å hindre tunge flekker. Bruke et beskyttende produkt årlig før hver sesong å beskytte ragtop.
  • Blekemiddel, vaskemidler, eddik og ammoniakk vil ødelegge en kalesjetaket.