Nnywellness.com

Hvordan jeg melding ved hjelp av Bluetooth på telefonen?


Bluetooth-programmet er en av de mest brukte funksjonene i dagens mobiltelefoner. Gjennom dette programmet, kan mobiltelefoner enkelt overføre bilder, lyd, video og tekst-filer uten kostnad, forutsatt at mottakerens enheten er innen rekkevidde. Denne artikkelen vil vise deg en kort diskusjon og prosessen med å sende meldinger ved hjelp av Bluetooth-programmet.

Skanning

Skanne området for Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner. Bluetooth kan nå en avstand på 10 meter eller kan nå opp til 20 meter hvis det er en klar siktlinje. Nye enheter som nyere versjoner av Bluetooth installert, for eksempel Bluetooth 2.0, kan en mobiltelefon har en Bluetooth-rekkevidde på opptil 100 meter.

Vurderer størrelsen og formatet

Ulike mobiltelefoner støtter forskjellige filtyper. Noen telefoner finner det vanskelig å se og få tilgang til filer som du sender til dem. Hvis filen du sende ikke støttes av mobiltelefonen der du sendte det til, vil ikke brukeren kunne åpne filen.

Det er også viktig at du vurdere størrelsen på filen du prøver å sende. Bluetooth er kjent for å være en langsom medium for å overføre filer. Sammenlignet med bilde, lyd og video-filer, tekstfiler er mindre og vises i løpet av sekunder avhengig av filstørrelsen. Sende videoer og bilder tar lengre tid.

Sende meldinger

Før du sender Bluetooth meldinger, må du koble telefonen til andre Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner. Hvis mottakerens telefon er allerede koblet til din, han bare må godta Bluetooth sender når du sender filene.

Skriver en melding vil variere avhengig av telefonen som du bruker, men du ikke trenger å bekymre deg så lenge du vet hvordan du skal navigere telefonen. Åpne telefonmenyen eller brukerområder menyen og velg enten «kontor», «Arrangør,» "Programmer" eller "Ekstra". Inne i mappen finner du en snarvei til "Notater." Velg "Nytt notat" og begynner å skrive meldingen. Når du er ferdig, velg "Options" og rull og velg "Send." Når en ny meny åpnes, velg "Via Bluetooth." Enheten vil da begynne å skanne miljøet for Bluetooth-enheter som er innen rekkevidde. Velg mottakerens enhet fra listen over Bluetooth apparat anerkjent og velg "Send." Du vil deretter bli spurt at oppgaven er gjort, og meldingen er sendt.