Nnywellness.com

Kan du sende en tekst beskjed fra din iPhone til en e-postadresse med AT&T?


Kan du sende en tekst beskjed fra din iPhone til en e-postadresse med AT&T?

IPhone støtter sending av tekstmeldinger til e-postadresser over AT & T-nettverket. Meldinger kan sendes, mottatt og svarte akkurat som du ville gjøre med en tekstmelding fra en mobiltelefon. AT & T tilbyr denne funksjonen sammen med flere andre til å kommunisere med personer uten å måtte ringe.

Tekstmeldinger

Tekstmeldinger refererer vanligvis til sending av en kort melding fra en mobiltelefon til en annen. IPhone og alle andre tekst messaging-kompatible mobiltelefoner på AT & T-nettverket er i stand til å sende tekstmeldinger til e-postadresser. Dette gjøres ved å skrive inn e-postadressen i boksen "Til" tekst når du skriver en ny melding. Meldingen vises i mottakerens e-innboksen, akkurat som en vanlig e-post ville. Mottakeren kan deretter svare på meldingen, og den vises som en ny tekstmelding på iPhone.

E-post

Selv om du ikke har startet korrespondanse med en e-postadresse, kan du fortsatt motta tekstmeldinger som er sendt fra e-postkontoer. Skrive en ny email beskjed å ". [email protected]" å sende en epost til alle AT & T mobiltelefon som støtter tekstmeldinger. Meldingen vises som en ny tekstmelding. Alle e-postleverandører verdensomspennende støtter denne funksjonen.

Alternativer

AT & T støtter også bilde og video meldinger til e-postadresser. Bortsett fra tekstmeldinger, kan støtter enheter som iPhone kommunisere med brukere via direktemeldinger. Hvis du har en Yahoo!, AOL eller andre støttede chat klient konto, kan du sende og motta direktemeldinger med kontaktlisten, akkurat som om du var på en datamaskin.

Plan

Sende og motta tekstmeldinger med en e-postkonto anses samme som gjør det med en annen mobil enhet. Kjenne til begrensningene av tekst beskjed planen med AT & T å sikre det du unngå ekstra eller uønsket. Hvis du ikke har en tekst beskjed plan belastes du for hver enkelt melding som er sendt eller mottatt. Hver tekstmelding er begrenset til 160 tegn. Meldinger som er lengre anses å være en melding for hver 160 tegn verdt innhold, og kan leveres i flere segmenter.