Nnywellness.com

Hvordan laste ned gratis ringetoner til en Sanyo Boost telefon


Ringetoner er en populær måte å tilpasse telefonen Boost Sanyo. Boost mobile tilbyr muligheten til å kjøpe ringetoner gjennom sin mobile nettsted, men det er mange nettsteder der du kan laste ned ringetoner til telefonen gratis. Disse avgiftene varierer avhengig av størrelsen på filen å dataoverføre. Tilgang til disse ringetoner innebærer nedlasting avgifter vurdert av Boost Mobile, men er helt gratis å bruke for å legge til ringetoner til Sanyo enheten.

Instruksjoner

• Gå til webområdet for MyTinyPhone og klikke "Ringetoner." Klikk "Populære ringetoner," «Nye ringetoner» eller "Browse for ringetoner" for å søke etter en ringetone. Klikk ringetonen du vil bruke på telefonen. Klikk "Boost" fra rullegardinlisten Carrier, angi mobiltelefonnummeret, klikk Velg "Send som en webkobling" eller "Send som vedlegg" og klikk "Send". Sende ringetonen som en webkobling sender en webadresse som må nås via mobile Internett for å laste ned din link. Klikke "Send som vedlegg" sender ringetonen som vedlegg å dataoverføre direkte fra tekstmeldingen.

• Gå til webområdet Myxer og klikke "Ringetoner." Klikk en ringetone, velger du ringetonen du ønsker å søke, og klikk ringetonen du vil legge til telefonen. Klikk "Tilpass det første" å forkorte ringetone eller legge til en uttoning. Klikk "Fortsett". Hvis du ikke ønsker å endre ringetone, klikker "Få ringetone" og angi mobiltelefonnummeret i vinduet Skriv inn ditt telefonnummer, klikk "Neste". Klikk "Send" å levere ringetone til mobilen. Klikk koblingen i tekstmeldingen laste ned ringetone til mobilen.

• Gå til webområdet for PhoneZoo og klikke "Registrer deg" å opprette en konto. Angi din personlige informasjon og klikk "Registrer deg". Velg "Ikke oppført" fra rullegardinlisten transportør og angi "Boost" i boksen transportør. Angi mobiltelefonnummeret, velg "Sanyo" fra rullegardinlisten telefonen produsent og klikk telefonen. Klikk "Ferdig" for å fullføre kontoen din. Klikk "Ringetoner" kategorien Ringtone du ønsker å utforske. Klikk ringetonen du vil legge til telefonen og klikk "Send til telefon." Leddet for ringetone er sendt til deg som en tekstmelding. Klikk koblingen i tekstmeldingen laste ned ringetone.