Nnywellness.com

Hvordan spore noen bruker mobiltelefon


Hvordan spore noen bruker mobiltelefon

Mobiltelefoner er nyttig enheter for telefonsamtaler, sende tekstmeldinger og ser på videoer. Med den rette programvaren er det også mulig å spore telefonens plassering. Alt du trenger er en Web-aktivert telefon, gratis GPS sporing programvare og en datamaskin med Internett-tilgang til å opprette en gjør det selv bærbare sporingssystem. Dette er spesielt nyttig for foreldre som ønsker å holde styr på sine barn.

Instruksjoner

• Velg en GPS-programvare for mobiltelefonen din. Dette vil tillate deg å spore telefonen når den er installert. Tre programmer som er gratis fra 2010 er BuddyWay, Mologogo og Instamapper. Alle tre bruke Google Maps som grunnlag for sine programmer, så de er nesten identiske i utseende og funksjon.

• Registrer deg for programmet du ønsker. Angi et brukernavn, passord, transportabel telefon og e-postadresse. Bekrefte registreringen ved å følge linken programmet GPS e-post til deg.

• Følg instruksjonene laste ned og installere programvaren på telefonen. Start telefonen på nytt.

• Logg på webområdet du registrerte. Du vil se et kart med en blinkende rød prikk ved siden av brukernavnet som du opprettet. Dette er telefonen. Ved å følge den dot posisjon kartet, kan du nå hvem bærer telefonen overalt gitt det er en mobiltelefon signal.