Nnywellness.com

Hvordan kan jeg leie en racerbil?


Hvordan kan jeg leie en racerbil?

Mange auto racing-entusiaster strebe etter å kjøre en racerbil på et tidspunkt i livet. Likevel hindre auto racing utgifter ofte håper racerførere fra denne rolig jakten. Eie din egen rase bil er ikke bare dyrt, men også tidkrevende. Men å eie en racerbil er ikke det eneste alternativet for racing entusiaster: noen velger for å leie biler, noe som gjør deres ambisjoner mye mer praktisk.

Instruksjoner

• Leie en racerbil fra selskaper som tilbyr en rase-team, et team som kan forberede bilen kappløpssituasjoner. Dette systemet, ofte referert til som "kommer og kjøre" er ideell for nybegynnere syklistene. Dette også negerer byrden av administrere gruppemedlemmene og chassis-konfigurasjonsprosessen. Den FAAST ytelse Kjøreskoler tilbyr "kommer og kjøre" programmet i 11 forskjellige stater.

• Få en idé om hva slags rase bil du har tenkt å kjøre, som hvert selskap tilbyr forskjellige merker av biler. Du kan finne ulike selskaper er villige til å leie ut biler via Internett. For eksempel er/Rent-A-Racecar.net et populært nettsted som tilbyr rase bilutleie. De gir Nissan og Stalker racerbiler. Rase Bilutleie er også en pålitelig selskap. Vintage Racing Services tilbyr stranden Lotus, Mazda RX7, Porsche 914/6 og Chevron B-39.

Også sjekke online rubrikkannonser, som de ofte har reklame av privateide racerbiler til leie - Racing West Classifieds Rides for leie er et slikt eksempel.

• Få en racing lisens Hvis du ikke har en, eller hvis bilutleiefirmaet krever en. Hvert selskap har sitt eget sett av krav til leie en racerbil. De fleste selskaper krever at du deltar i en kjørende skolen, hvor du kan kjøpe en racing-lisens. Men hvis du er en erfaren racer, kan flere selskaper be deg å gi en fraskrivelse ved å kontakte din lokale avdelinger lisensen stolen, slik at du kan omkjøringsvei kjøreskolen.

• Ta din egen racing utstyret (hjelm, kjøring dresser, hansker, og racing sko). De fleste utleiefirmaer leverer dette.

Tips og advarsler

  • Typen bil leid, samt hvor mye tid du har tenkt å bruke bilen bestemmer utleie priser. De fleste selskaper lade på timebasis eller av løpet.