Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom skarpe & skarp Aquos?


Hva er forskjellen mellom skarpe & skarp Aquos?

Grunnlagt i Japan i 1912 av Tokuji Hayakawa Sharp Electronics Corporation har lenge produsert banebrytende innretningen, elektronikk, industrielt utstyr og office-løsninger. Utvide til USA i 1962, har dagens Sharp Electronics Corporation produksjon og forskning anlegg i både Japan og USA.

Skarp produkter

Sharp Electronics Corporation produserer et stort utvalg av hjemme- og produkter, inkludert underholdningssystemer, hvitevarer, mobiltelefoner, kopimaskiner og skrivere og soldrevne elementer. Skarp Aquos refererer spesielt til Skarps linje av TV.

Skarp Aquos

Aquos merket ble først utgitt av skarp i 2001 som 20-tommers, 15-tommers og 13-tommers LCD TVs. Sharp Aquos LCD TVer er kontinuerlig på den banebrytende av TV-teknologi, slippe den største LCD-TV som verden hadde sett i 2007 og banebrytende Quattron teknologi i 2010.

AQUOS Quattron teknologi

Innført i 2010, legger Quattron teknologien, nå omtalt på mange Aquos LCD-TVer, Y eller gul, til tradisjonelle RGB, eller rød, blå og grønn. RGBY farge evne på TV tillater bruk av nye, levende farger på TV-skjermer som solsikke golds og karibiske blues.