Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone innstillingen stedstjenester


Hvor å bruk iPhone innstillingen stedstjenester

IPhone er utstyrt med en global positioning system (GPS)-mottaker, som gjør at enheten kan fastslå din geografiske plassering overalt i verden. Mange iPhone-programmer bruker GPS plasseringen tjenesten, men først må du autorisere hver individuelle app før det tilgang til lokasjonen. Bruke tjenesten beliggenhet plasserer en betydelig belastning på batteriet, og slå GPS maskinvaren av er en populær metode for å forlenge batterilevetiden for iPhone.

Instruksjoner

Plassering tjenester innstillinger

• Starte innstillinger på iPhone ved å trykke på ikonet på Hjem-skjermen.

• Velg alternativet "Location Services", og skyv bryteren "Location Services" til "On". Dette gjør at iPhone GPS-mottakeren til å være slått av et sted tjenester utstyrte program.

• Skyv bryteren til "On" eller "Av" for noen personlige programmene som er oppført på siden "Location Services" å gi eller nekte dem tilgang til GPS-posisjonen din. Dette lar deg endre hvorvidt app vil kunne fastslå posisjonen din neste gang den er lansert.

I-App plassering

• Starte en plassering tjenester utstyrte program på iPhone ved å trykke på ikonet på Hjem-skjermen.

• Trykk på "OK"-knappen i dialogboksen når programmet ber om bruk av stedet. Programmet vil deretter kunne aktivere GPS maskinvaren når det er nødvendig og bruke din posisjon i sin drift.

• Trykk på "Ikke Tillat" i dialogboksen hvis du ikke vil programmet bruke GPS maskinvaren eller være klar over din geografiske plassering. IPhone vil huske din beslutning neste gang programmet startes, og vil ikke spørre igjen. Hvis du vil endre om en applikasjon kan bruker stedstjenester, besøk alternativet "Location Services" i programmet innstillingene.

Tips og advarsler

  • For å forbedre tjenester Posisjonsnøyaktigheten, opprettholde et klart syn på horisonten når du bruker iPhone. Dette gjør det mulig å få en uavbrutt signal fra GPS-satellitter i bane rundt.
  • Kobles til Internett via Wi-Fi eller 3G mobildata kan øke nøyaktigheten av iPhone Posisjonstjenester.
  • Selv om iPod touch ikke har GPS-mottaker, kan det fremdeles bruke stedstjenester ved å bestemme plasseringen av Wi-Fi-nettverk er koblet til.