Nnywellness.com

Feilsøking for Mitsubishi WD-60735 DLP


Feilsøking for Mitsubishi WD-60735 DLP

Digital light prosjektering fjernsyn er rimelig kvalitet i forhold til andre HD-alternativer. Mitsubishi er en pioner i DLP-teknologi og gir en konsekvent linje av TV inkludert WD-60735 modellen. Denne 60-tommers-modellen, som de fleste andre elektroniske enheter kan ha tekniske problemer. Identifisere problemer med din Mitsubishi WD-60735 og retter. Verksteder kan kostbar og unødvendig for bestemte problemer som kan repareres ved hjelp av riktig verktøy og informasjon.

Instruksjoner

• Koble fra alle video enheter og fast reconnect videokablene til ønsket innganger. Hvis feil innganger er valgt eller kabelen er ikke koblet riktig, vil ikke videosignalet vises på skjermen. Noen kabler kan bli slitt og kontaktene kan bli skadet over tid, og de må endres.

• Kontroller at lydkablene er riktig inndata i forhold til videoinngangene. Kontroller at komposittlydkablene er ordentlig koblet mellom enheter og TV. Hvis kablene er skadet, trenger de å byttes ut som de vil forvrenge lydkvalitet. Sjekk innstillingene for høyttalerne i TV-menyen som Mitsubishi tillater dem å være uavhengig av volumkontrollene i de fleste modeller.

• Justere bildeinnstillingene av pinnen lysstyrken, kontrasten og fargetemperaturen. Når opprinnelig drevet opp, de fleste TVer er forhåndsinnstilt på deres klareste nivå skal vises bedre på en salgs gulvet, men vises ikke også i din egen stue. Hvis klarheten plan flate er også høy, vil det også redusere livssyklus DLP projeksjon lyspæren. DLP TV har også en smal visningsområde enn andre HD-teknologier så din sittegruppe må justeres for å passe visningsområdet.

• Hvis Mitsubishi WD-60735 ikke slås på, kontrollerer du at TV er koblet riktig til en aktiv stikkontakt og godt festet til baksiden av TV. Hvis et overspenningsvern er på plass, deretter kontrollerer du at det er slått på og koblet til en stikkontakt. Hvis projeksjon pære har nådd slutten av livssyklusen, vil deretter TV ikke slå på. Pære må erstattes for å tillate TV å slå tilbake på.