Nnywellness.com

Hvordan låse opp ringetoner for en Bluetooth-overføring


Bluetooth-teknologi og ringetoner er to mobile fasiliteter som er feiende verden av mobiltelefon tilpassingsfunksjonene. Både ringetoner og Bluetooth er enkel å bruke og dele, men importere og eksportere ringetoner kan bli litt av utfordring når ringetoner er låst. Ringetoner er vanligvis likt av kodeker og formatering for å hindre brukere i å overføre dem. Disse ringetoner er vanligvis de som er kjøpt fra leverandøren av mobiltelefon. Låse opp ringetoner for Bluetooth overføring krever konvertering til en annen kodek og format, som kan enkelt gjøres i en liten mengde tid hvis du har tålmodighet til å gjøre dette.

Instruksjoner

• Sende til datamaskinen ringetonen du prøver å aktivere Bluetooth overføring. Du må konvertere ringetone-fil for å endre kodeken og format for å låse den. Koble mobiltelefonen USB-kontakt til både datamaskinen og mobiltelefonen. Når datamaskinen oppdager tilkoblingen, vises en "Autokjør" popup-vindu med handlingen kommandoer som kan tas for telefonen.

• Velg "Vis filer i den mappen," som skal vises som den første handlingen i vinduet "Autokjør". Telefonens harddisken innholdet lastes inn i et nytt vindu. Finn filen ringetone i telefonens harddisk. (Filer av denne typen er vanligvis plassert i telefonens "Media"-mappen.) Når du har funnet filen, merker du den og drar den til desktop skjermen. Vet du bør se ringetone filens symbol på skrivebordet. Minimere vinduer utforske skjermen.

• Last ned den offisielle ringetone omformeren. Klikk på koblingen ringetone omformer i ressurser-delen i denne artikkelen. Når "Filnedlasting" popup-vinduet åpnes, klikk på alternativet "Kjør" for å kjøre programmet, i stedet for å installere den på datamaskinen. Programmet vil ta ca. ett minutt å laste alle komponentene så det kan være funksjonelle på datamaskinen. Godtar vilkårene for bruk for programvaren og følg de instruksjonene til første programmet.

• Klikk "Åpne" når ringetone konverteringsprogrammet angir at det er konfigurert for bruk. Når programmet åpnes, klikk på kategorien "Fil" som vises øverst i programmet, og velg alternativet "Åpne". Når dialogboksen Windows Utforsker åpnes, klikk på alternativet "Desktop" i vinduet og Finn din ringetone i denne mappen. Velg alternativet "Åpne" i dialogvinduet som vises ved siden av dataskjemaet i dialogboksen.

• Konvertere ringetone-fil. Når ringetone-fil lastes inn i programmet, klikk på alternativet "Output" og velg en konvertering format i meldingskassen menyen rett under den importerte filen. Utdataformatet kan være enten MP3, MP4 eller AAC. Dette er alle kompatible formater for avspilling på de fleste mobiltelefoner. Når du har valgt et format, Velg alternativet "Konverter". Konverteringsprosessen tar ca 30 til 45 sekunder å konvertere vellykket.

• Flytt filen ringetone tilbake til telefonen. Maksimere mobilen er Vinduoppdagelsesreisende skjermen, som fortsatt skal lagres på bunnen av skjermen på datamaskinens oppgavelinje. Dra filen sist endret ringetone, som bør fortsatt være stasjonert på datamaskinens skrivebord, tilbake til mappen i mobilen er Windows Explorer-vinduet. Ulåst ringotne filen er nå lagret på telefonen, og er tilgjengelig for Bluetooth-overføring.

Tips og advarsler

  • Lukk andre programmer som kjøres før du begynner. Du vil ha nok vinduer åpne mens drive denne forandringen fremgangsmåten. Lukke andre programmer og vinduer som ikke er avgjørende for prosedyren vil redusere forvirring.
  • Du må ikke koble USB-kontakten fra telefonen eller datamaskinen til hele prosessen er fullført. Dette hindrer deg fra å måtte konfigurere telefonen tilkobling til datamaskinen. Ikke duplisere ringetone-fil. Overstyrer filen, kan det føre til funksjonell feil. Bare følg instruksjonene og redigere den opprinnelige ringetonen.