Nnywellness.com

Hvordan lade en dyp syklus batteri


Hvordan lade en dyp syklus batteri

Dypsyklusbatterier lagt ut en høyere amp Time rating enn tradisjonelle bilbatterier. Disse batteriene makt utstyr som krever en mer jevnt fordelt utslipp over lengre tidsrammer. Dypsyklusbatterier brukes ofte i båter, rekreasjons-kjøretøy, og golfbiler. Ladeprosessen er ikke vanskelig, men det hjelper for å ha bruksanvisningen foran deg når du prøver å lade batteriet dyp syklus for første gang.

Instruksjoner

• Slå av kjøretøyet som holder dyp syklus batteriet. Finn og fjerne batteriet dyp syklus fra hva bil du har oppstilt inne. Koble fra alle kabler som knytte til batteriet med en skiftenøkkel.

• Koble fra eller lirke vent caps av battericellene med flat-skrutrekker. Se i håndboken som fulgte pakket med dyp syklus batteriet å avgjøre hvilke standard elektrolytt nivåer av battericellene bør ideelt.

• Se siden etiketten på batteriet og brukerhåndboken til å angi strømstyrken time vurdering og spenning for dyp syklus batteriet. Slå av laderen.

• Angi slutten av hydrometer i en celle og trekk væske i hydrometer. Se dokumentasjonen som fulgte med hydrometer kan lese nål eller flytende ball måle. Hvis cellen har en lav elektrolytt innhold, hell destillert vann i cellen. Teste hver celle for å se om de oppfyller produsentens elektrolytt nivå spesifikasjoner. Sikre vent caps i deres opprinnelige posisjoner når nivåene er oppfylt. Sette på gummihansker og vernebriller og starte generatoren. Koble batteriladeren i generator stikkontakten.

• Koble dyp syklus batteriet til laderen i henhold til instruksjonene som fulgte med batteriladeren. De fleste ladere krever tilkoblinger av røde klippet fra laderen over merket positiv terminalen på batteriet sammen med svart klippet fra laderen til merket negative terminalen på batteriet. Angi batteriladeren utføre en løft kostnad i ti minutter i henhold til instruksjonene som fulgte med laderen, og deretter aktivere laderen. Endre innstillingen kostnad på batterilader til en treg eller vedlikeholdslading lading modus ved å angi spenning for tillegget på 20 prosent av amp per time vurdering av batteriet du fant i trinn 3 ovenfor.

• Finn gratis meter dyp syklus batterikapasitet konsulenttjenester brukerhåndboken. Vent til du ser måleren nå full lading, og deretter slå av laderen og koble den fra stikkontakten. Fjern lader forbindelsen kablene fra dyp syklus batteriet. Skifte batteri i bilen ved å reversere prosedyren du opprinnelig brukte til å fjerne den tidligere. Sikker kablene til batteri med tang eller en skiftenøkkel.