Nnywellness.com

Hvordan du setter lukkerhastigheten på en Sony DSC-H1


Lukkerhastigheten begrepet refererer til hvor lang tid som en kameralinse er åpen eller utsatt mens du tar et bilde. Høykvalitets kameraer pleier å ha store lukkeren hastighet områder. Sony DSC-H1 er i stand til å bruke en lukkertid som spenner fra 1/1000 sekund til 30 sekunder. Bruk av tilpasset-set-modus, kan du justere lukkerhastighet etter behov for et bestemt bilde.

Instruksjoner

• Slå primære urskiven, plassert på øvre høyre side av kameraet, til S-modus. Hvis du er i tvil om hvilken modus du er i, kan du se i øvre venstre hjørne av skjermen. Du vil se en S når du er i riktig modus.

• Finn lukkerhastigheten på skjermen å avgjøre din gjeldende lukkerhastighet og se hva hastigheten blir når du slår på justering hjulet. Lukkertiden er den første til høyre for kameralinsen ikonet på skjermen. Det er på bunnen i skjermens center.

• Slå på justering hjulet for å sette lukkerhastighet til ønsket nivå. Dette lille, vannrette ekstern er montert foran kameraet. Slå den til høyre for hastigheten eller til venstre for en lavere hastighet. Ta hensyn til lukkerhastigheten på skjermen mens du gjør.

Tips og advarsler

  • Angi lukkerhastighet tregere å registrere bevegelse trails og blur effekter. Angi lukkerhastighet raskere å ta skarpe og klare bilder. Eksperimentere med lukkerhastigheter til du finner innstillingen som er ideelt.