Nnywellness.com

Slik avslutter mediespilleren på BlackBerry Curve


Den mobile BlackBerry Curve-enheten er utstyrt med en mediespiller som lagrer bilder, musikk, ringetoner, video og tale notater. Du kan laste ned filer til telefonen trådløst eller via PCen, og iTunes og Windows Media Player-musikk og videofiler kan være synkronisert til din kurve. Du har muligheten til å lytte til musikk mens tekstil eller bruker andre programmer på enheten. Når du skal stille musikk eller video, pause eller stoppe mediespilleren er enkel.

Instruksjoner

Musikk

• Trykk BlackBerry meny-tasten til høyre for den grønne ringeknappen til din liste av programmer. Bruke styrekulen til å bla og klikk, velger programmet "Media" og "Musikk" og sangen du ønsker å spille. Rull til sangen, og trykker deretter på styrekulen, som automatisk begynne å spille sangen.

• Bruk tilbake-knappen for å avslutte musikk spilleliste og media spilleren. Du kan nå velge et annet program på Curve, som din e-post eller web kikker, med musikk spilles i bakgrunnen.

• Når du vil avslutte mediespilleren, avslutte gjeldende program og igjen velger mediespilleren kurve fra din program-liste. Velg "Musikk" ved å trykke på styrekulen. "Now Playing" vises over "Alle sanger" i musikk-mappen.

• Velg "Now Playing" vise sangen som spilles i øyeblikket. Trykk på styrekulen for å stoppe sangen eller rullet rett til stopp-knappen og trykk på styrekulen. Lukk den kurven medieavspillingsprogram når ferdig ved å trykke på BlackBerry-menyknappen, så rulle og klikke på "Lukk".

Videoer

• Trykk på BlackBerry-menyknappen før opp programmene og velg mediespilleren. Rull, og klikk på "Video" Bruk styrekulen. Dette vil vise alle videoer og filmer på BlackBerry Curve-enheten.

• Rull til videoen du ønsker å spille, og bruke styrekulen til å velge den. Dette vil automatisk begynne å spille valget. Videoen vil gå til fullskjermmodus mens du spiller.

• Avslutte fullskjermmodus ved å trykke på tilbake-knappen, til høyre for styrekula, en gang. Avbryte eller stoppe ved styrekulen til å velge og trykk. Avslutt skjermen ved hjelp av knappen tilbake eller slutten til høyre for styrekulen, eller Bruk menyen for å lukke programmet.

Tips og advarsler

  • Hvis du spiller musikk og har ikke gått ut spillelistemenyen, bare Merk sangen og trykk pause eller slutte å bruke styrekulen.
  • I motsetning til musikk funksjonen der du kan ha musikk spilles i bakgrunnen mens du bruker andre programmer, må du bo på videoskjermen å se videoen du har valgt. Trykke på slutten vil automatisk stoppe videoen spilles.