Nnywellness.com

Hvordan synkronisere iTunes med en iPhone og en PC


Hvis du vil synkronisere iTunes med iPhone er bare et spørsmål om å slå på datamaskinen og koble iPhone til den med det USB kabelen forsynt. Når som helst kan du gjøre endringer i iTunes til å angi hvilke typer data som skal synkroniseres, og hvis informasjon bør ignoreres under synkronisering. Du kan også angi om dataene skal slås mellom iPhone og iTunes, eller hvis dataene i ett skal overskrives på den andre.

Instruksjoner

• Slå på datamaskinen og åpne iTunes. Kontroller at du har den nyeste versjonen av iTunes ved å klikke på "Hjelp", deretter "Sjekk for oppdateringer." Oppgradere iTunes hvis bedt om og starte datamaskinen på nytt.

• Koble iPhone til datamaskinen med kabelen som følger. Vent til iTunes gjenkjenner iPhone som en tilkoblet enhet og synkronisere den til iTunes.

• Klikk på din iPhone i delen enheter til venstre i vinduet.

• Klikk på kategoriene i hovedvinduet til å velge hvilke typer informasjon som skal synkroniseres mellom iTunes og iPhone. Disse inkluderer kontakter, kalendere, notater, Internett-bokmerker, musikk, filmer, ebøker, podcaster, bilder, programmer, ringetoner og iTunes U-innhold.

• Klikk "Apply" når du er fornøyd med dine valg. Du vil bli spurt om du vil flette informasjonen, erstatte informasjon på datamaskinen, eller erstatte informasjon på din iPhone. Dette vil være standardvalg hver gang du kobler iPhone.

• Vente på iTunes til å synkronisere med iPhone, i henhold til valgene dine ovenfor. Klikk på mat ut-symbolet ved siden av din iPhone oppføring i iTunes. Deretter koble enheten fra datamaskinen.