Nnywellness.com

Fordelene med heie en EVO Android 2.2


Heie EVO smart telefon kjører Android 2.2 ytterligere forbedrer enhetens allerede mange funksjonalitet. Heie er en prosess der du få full tilgang til operativsystemet ved å fjerne noen av begrensingen produsenten eller utvikler setter på plass slik at du kan ytterligere tilpasse utseendet på telefonen, og legge til funksjonalitet som du tidligere ikke kan installere på enheten.

Ytelse

Standard operativsystem på HTC EVO smart telefonen noen ganger blir overbelastes ned og du må vente noen sekunder når du åpner et program eller et annet element på telefonen. Etter heie telefonen og installere en ny operativsystemer, kan programmer og widgets åpnes raskere. Funksjonene prosessor raskere og tilgjengelige minnet kan brukes mer effektivt.

Flere programmer og Widgets

Få tilgang til ekstra programmer og widgets. Når du har standard Android operativsystem, har du bare tilgang til programmer som er tilgjengelige på Android market. Heie telefonen gir deg tilgang til mange andre programmer og widgets som ikke er tilgjengelige for noen med en standard operativsystem. For eksempel de kontroll widgeten lar deg kontrollere funksjoner som Wi-Fi, GPS og data synkronisering med en veksleknapp. Jobb app gir deg en business e-grensesnitt som ligner på Microsoft Exchange. SetCPU programmet gir muligheten til å overklokke CPU for de som er interessert i denne funksjonaliteten.

Forbedret tastatur

Heie EVO smart telefon gir deg tilgang til en mer brukervennlig tastatur. Tastene på tastaturet er litt større og lettere å skrive på. Tastaturet kan du skrive inn i landskapmodus, noe standard tastatur på EVO ikke tillate deg å gjøre. Med et standard tastatur er tastene litt tett sammen, som kan føre til skrivefeil.

Risikoer

Det er også risiko du må være klar over når heie EVO smart telefon. Heie telefonen kan føre til ustabil, forårsaker apps å avslutte mens de er i bruk og ikke fungere riktig når de opererer. Unnlatelse av å utføre rotprosessen riktig kan også gjøre telefonen helt ubrukelig eller tvinge deg gjenopprette telefonen fabrikkinnstillingene og deretter starte rooting prosessen igjen.