Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Sigma objektiv til Nikon linsen på D60


Nikon ble grunnlagt i 1917 og begynte å produsere linser og kameraer på 1930-tallet. Siden da har produsert mange fremragende linser og kameraer for nybegynnere, amatører og profesjonelle fotograf. Sigma er en produsent som produserer, blant annet generiske linser som kan utstyres med monterer Nikon og andre produsenters kameraer. Når du vurderer om å kjøpe en Sigma eller Nikon linse, det er noen ting du kan gjøre rett i kameraet butikken for å se hvordan to forhold.

Instruksjoner

• Knytte Sigma objektiv til Nikon D60 kameraet ved kø røde guide prikker og roterende linsen til låses på plass. Hold objektivet, og kameraet som du normalt ville og se hvordan linsen føler i hånden. Materialer, design og definere (måten fokusringen viser) av Sigma linser kan føle annerledes enn Nikon linser, og for noen mennesker er nok til å kjøpe Nikon linsen. Fjern linsen og erstatte den med en Nikon linse hvordan to sammenligne i følelse. Sette Sigma linsen på kameraet.

• Hold kameraet til øyet, og, ved hjelp av linsen i auto fokus-modus, fokus på et emne som er nær deg, så en langt unna. Ta hensyn til hvor lang tid det tar linsen å fokusere og hvor høyt de interne motorene er når de arbeider. Hvis du vil bruke linsen i situasjoner der du ikke ønsker å trekke oppmerksomhet til deg, kan støy være en vurdering. Utføre det likt testen med det Nikon-objektivet.

• Feste av Sigma objektivet, holder et objektiv mot taket eller andre hvite objekter og ta et bilde. Se bildet bak skjermen og zoom inn i hjørnene av bildet. Du ønsker for å se om linsen er skarpt hjørne til hjørne. Du også ønsker å se om hjørnene gå litt mørkt, dette kalles "vignettering" og det kan være synlige i noen produsentens linser. Koble Nikon linsen og utføre den samme testen.

• Feste av Sigma objektivet og ta et bilde med kameraet på et stativ eller hvile på disken. Se gjennom bildet og zoome inn så mye som mulig å se hvor skarpe bildet. Koble Nikon linsen og utføre den samme testen. Til slutt, sammenligne kostnadene og verdien av linsen.